Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer PFDK'dan flaş karar! - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunduğu şüphesiyle kurula sevk edilen Fenerbahçe Amatör Şubeler Koordinatörü Cemil Turan ve antrenör Cengiz Demirel'in idari tedbir kararlarını kaldırırken, kaleci Serdar Kulbilge, eski Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan ve eski Giresunspor Kulübü Başkanı Ömer Ülkü hakkındaki idari tedbir kararlarının kaldırılması taleplerini ise reddetti.

        PFDK'dan yapılan açıklamada, şike ve teşvik primi eylemlerinde bulunmak şüphesi ve iddiası ile 15 Temmuz 2011 tarihinden itibaren idari tedbirli olarak kurula sevk edilen Cemil Turan hakkında, idari tedbir kararının kaldırılması yönündeki başvurusu üzerine yapılan incelemede, FDT'nin 84. maddesi dikkate alınarak TFF Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbir kararının kaldırılmasına karar verildiği bildirildi. Kurulun, aynı çerçevede, antrenör Cengiz Demirel hakkındaki idari tedbir kararını da kaldırdığı kaydedildi.

        Şike ve teşvik primi eylemlerinde bulundukları şüphesiyle PFDK'ya sevk edilen kaleci Serdar Kulbilge, eski Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan ve eski Giresunspor Kulübü Başkanı Ömer Ülkü için ise yapılan inceleme neticesinde idari tedbir kararının kaldırılmasını gerektiren bir neden bulunmadığından, taleplerin reddedildiği ifade edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa