Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Taraftar Q7'yi sildi! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Ve Ricardo Quaresma hedef tahtasında... Atletico Madrid maçında kurtarıcı olarak görülen ancak rakibin işini kolaylaştıran ünlü yıldıza karşılaşma sonunda sert tepki vardı. Q7, 11’de başladığı maçta sadece hücumsal anlamda çaba gösterdi. Onun dışında arkadaşlarına hiç ama hiç yardım etmedi. Bu durumu gören teknik direktör Carlos Carvalhal de öğrencisini ikinci yarıda oynatmadı. Portekizli teknik adam oyuncu değişikliği konusunda ise “Hocanın görevi saha içinde hata gördüğü zaman değişiklikle bunu düzeltmeye çalışmaktır. Biz de onu yapmaya çalıştık” ifadesini kullandı.

        MAÇ SONUNDA GERGİN ANLAR YAŞANDI

        Quaresma’sız Kartal ikinci yarıda A.Madrid’e adeta kafa tuttu. Bunu gören az sayıda Beşiktaş taraftarı Portekizli yıldızı hedef alıp “GO HOME” diye bağırdı. Quaresma ise Beşiktaş taraftarının bu tepkisine el kol hareketleriyle yanıt verdi. Q7’yi sakatlığı döneminde özleyen Beşiktaş taraftarı şu anki tablo itibariyle ünlü oyuncuya adeta “Niye geldin ki” der oldu. Sosyal paylaşım sitelerinde de Beşiktaşlılar’ın ortak düşüncesi Quaresma aşkının bittiği yönündeydi.

        BENİ NİYE ÇIKARIYORSUN?

        İlk yarıda varlığı belli futbolu ile belirsiz olan Quaresma hocasına da kafa tuttu! Portekizli oyuncu, ikinci yarı öncesi soyunma odasında kenara alınmasına tepki gösterip teknik direktör Carlos Carvalhal’e “Beni niye çıkarıyorsun” dedi. Portekizli teknik adam ise “Sahada ne yapıyorsun ki” şeklinde yanıt verdi.

        İSMAİL'DEN Q7'YE

        Quaresma’nın sahada arkadaşlarına yardım etmemesine bir tepki de takım içinden geldi. İkinci yarı oyuna dahil olan ve görevini başarıyla yapan İsmail Köybaşı “Kimse kusura bakmasın ama futbol sahasında herkes koşacak ve mücadele edecek. Bu artık dünya futbolunda böyle. Rakip kadar koşmadan skoru elde edemiyorsunuz” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa