Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Göhan Gönül gidiyor mu? - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        İtalya Serie A’da çok kötü bir sezon geçiren Milan, Gökhan Gönül için kesenin ağzını açarak Fenerbahçeli yöneticilere resmi teklifte bulundu!

        Avrupa’nın devleri Gökhan Gönül’ün peşini bırakmıyor...

        Daha önce İspanya ve İngiltere gibi Avrupa’nın zirve liglerinden gelen teklifleri reddeden başarılı sağ beke İtalyan devi Milan kanca attı. Çizme basınında dün ön plana çıkan haberlere göre, “Türkler’in Cafu’su” olarak nitelendirilen 26 yaşındaki Sarı-Lacivertli oyuncu için Milan dün resmi teklifini yaptı. Kırmızı-Siyahlılar, F.Bahçeli futbolcuyu devre arasında kadroya katmayı planlıyor.

        Serie A’da geride bırakılan 4. haftada ligdeki konumu itibariyle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan, oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle puan durumunda 13. sırada bulunan Milano ekibinin, oyuncu konusunda yakın zamanda Fenerbahçeli yetkililerle yüz yüze görüşeceği öğrenildi.

        İŞİ ERKEN BİTİRMEK İSTİYOR

        Milan’ın, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin transfer listesinde bulunan Gökhan Gönül’ün işini erkenden bitirmek istediği ve daha önce de zemin yoklanan oyuncuya bu kez daha cazip teklifler sunarak kadrosuna katmayı hedeflediği de İtalyan gazetelerinde yer buldu. Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu zor süreçte takımı bırakmayacağını birçok kez ifade eden ve arkadaşlarını yüz üstü bırakmayan Gökhan için Milan’ın Sarı-Lacivertli kulübe önerdiği rakam ise 10 milyon Euro.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa