Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Başkan'dan örnek açıklama! - Futbol Haberleri

        Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ''Takımım, Türk futboluna zarar veren polemiklerden özellikle uzak durmuştur'' dedi.

        Hikmet Ferudun Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak Türk futbolunda örnek duruşuyla yer etmeye, futbolu spor olarak görüp örnek davranışlarla iz bırakmaya çabaladıklarını söyledi.

        Son günlerde özellikle Beşiktaş ile yaptıkları maçtan sonra yoğun tartışmalara rağmen sessiz kalmayı başardıklarını anlatan Tankut, şöyle konuştu:

        ''Takımım, Türk futboluna zarar veren polemiklerden özellikle uzak durmuştur. Bu duruş, gürültü kirliliği yapan, haksız eleştiri ve tartışmalarla futbolumuza zarar veren bazı kesimlerce 'acizlik', 'pasiflik', 'Kulüp haklarını yeterince savunamama' olarak gösterilse de camia olarak bu tavrı bilinçli yaklaşımla Türk futboluna zarar vermemek ve Türk hakemliğini korumak adına sergiledik. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mahmut Özgener de açıklamalarında bu duruşu takdir etmiştir. Sayın başkanın camiamızı, şehrimizi ve şahsımızı övücü açıklamaları, sessizliğimizin bir yerlerde görülmesi, tespit edilmesi ve dile getirilmesi anlamında çok önemlidir.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa