Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Renklerin kardeşliği! - Futbol Haberleri

        Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor Kulübü'nün, İtalyan kulüplerinden renktaşı AC Fiorentina ile işbirliği konusunda anlaşma sağlayacağı bildirildi.

        Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, her iki kulübün renklerinin mor-beyaz olduğu hatırlatıldı.

        Orduspor kulübünün önemli bir işbirliğine hazırlandığı belirtilen açıklamada, ''İtalya'nın mor menekşesi AC Fiorentina ve Türkiye'nin mor menekşesi Orduspor Kulübü önemli bir işbirliğine imza atıyor. Çarşamba günü Floransa'ya gidecek olan kulüp başkanı Nedim Türkmen ve projeyi gerçekleştiren başkan danışmanı Necmettin Çelikhan, AC Fiorentina CEO'su Sandro Mencucci ve sportif direktör Pantaleo Corvino ile buluşup beraber hem maç seyredecekler hem de işbirliğinin imzalarını atacaklar'' denildi.

        Açıklamada, yapılacak anlaşmanın A takımların sezon başı açılış maçını İstanbul'da yapmaları, AC Fiorentina A takım oyuncularının kiralık, satın alma opsiyonu ile Orduspor'a verilmesi, altyapı teknik adamlarının bilgi alışverişi, AC Fiorentina'nın oyuncu izleme ve transfer politikalarını aktarması, Orduspor altyapı sporcularının AC Fiorentina kulübünde eğitim alması, her iki takım ürünlerinin taraftar mağazalarında satışa sunulması, işbirliği için özel ürünler üretilmesi ve satışa sunulması, işbirliğinden doğacak gelirin belirli bir kısmının hayır kurumlarına bağışlanması konularını içerdiği kaydedildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa