Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Şanssızlığımızı kıracağız! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Çalımbay, 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, ligin ikinci yarısında oynadıkları 3 maçta da güzel mücadele ettiklerini, ancak karşılığını alamadıklarını söyledi.

        Oyunun da önemli olduğunu, ancak bunu puana dönüştürmeleri gerektiğini ifade eden Çalımbay, ''Bizim için şu andaki en önemli şey puan ve puanlar. Ama bizi en çok memnun eden şey futbolcu arkadaşlarımızın gösterdiği gayret ve arzu. Şanssızlığımızı mutlaka bir gün kıracağız'' diye konuştu.

        Oynadıkları oyunu devam ettirmeleri, hatta üstüne çıkmaları gerektiğini vurgulayan Çalımbay, şöyle konuştu:

        ''Çünkü Trabzonspor gerçekten iyi oyunculardan kurulu bir takım. Deplasmanlarda büyük başarısı olan bir takım. Onun için kendi sahamızda çok dikkat etmemiz gerekiyor. Ama biz hiçbir zaman içeride, dışarıda diye ne takım ayırdık, ne de oynadığımız takıma göre geri çekilmek veya beraberlik gibi bir düşüncemiz olmadı. Her zaman galibiyet için oynamışızdır. Burada da yine aynı şekilde olacak.''

        Bundan sonraki maçların kendileri için hayati derecede önemli olduğunu söyleyen Çalımbay, şunları kaydetti:

        ''Artık telafisi olmayan maçları oynuyoruz. Beni en çok sevindiren takımımız bunun bilincinde. Buradaki Trabzonspor maçını taraftarımızın desteği ve oyuncularımızın gayretiyle çok iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyorum. Çünkü ben futbolcularıma sonuna kadar inanıyorum. İyi bir kadromuz var, iyi oyuncularımız var. Mükemmel bir arkadaşlık ortamı oluştu. İnşallah bunu da sahaya yansıtmaya çalışacağız. Mutlaka Sivasspor'u bu zor durumdan çıkarmaya çalışacağız. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacağız, ilk maçımız da Trabzonspor maçı. Kesinlikle taraftarımızın da desteğiyle buradan iyi bir şekilde ayrılacağımıza inanıyoruz. Yalnız Bursaspor ve Galatasaray maçında oynadığımız oyunun çok üstüne çıkmamız gerekiyor.''

        Çalımbay, hiçbir eksiklerinin bulunmadığını, takımın hazır durumda olduğunu ifade ederek, ''Sadece Abdurrahman ve Dennis'in problemi var. Onun dışında hiçbir arkadaşımızın problemi yok. Bir sıkıntımız yok, kadro olarak iyi durumdayız'' dedi.

        Trabzonspor maçında özel bir önlem alıp almayacağının sorulması üzerine Çalımbay, ''Her türlü önlemleri alıyoruz. Ama bireysel hatalar olduğu zaman maalesef ona yapacak bir şeyimiz yok. Taktik olarak baktığınız zaman her türlü önlemi alıyoruz. Trabzonspor maçı da en çok önlem alınacak maçlardan bir tanesi. Tabi ki her türlü önlemlerimizi alıyoruz'' ifadesini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa