Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Tesiste hep 2 bira içer! - Beşiktaş Haberleri

        Sivok, promil sorunu olan İspanyol yıldız Guti'nin bilinmeyen bir yönünü Çek basınına açıkladı.

        SCHUSTER İZİN VERDİ

        Başarılı stoper, Teknik Direktör Bernd Schuster'in öğle yemeklerinde bira içme izni verdiğini, Guti'nin de bu fırsatı oldukça iyi değerlendirdiğini söyledi

        SİVOK'TAN TESPİTLER

        Beşiktaş'ın 'Doğrucu Davut'u Tomas Sivok, hazırlık maçı için gittiği ülkesi Çek Cumhuriyeti'nden bombalamaya devam ediyor. Çek oyuncu, dün yine takımının oyun sisteminden Teknik Direktör Bernd Schuster ve Guti'ye kadar birçok konuda ilginç tespitlerde bulundu.

        Teknik Direktör Schuster'in tesislerdeki öğle yemeklerinde iki küçük bira içmelerine izin verdiğini belirten Sivok, 'Çek insanlarına çok benziyor. Oldukça sakin ve bira içmeyi seven birisi' olarak tanımladığı Guti'nin de her gün bu fırsatı değerlendiğini vurguladı.

        GUTİ BİR AZİZ DEĞİL, FUTBOLCU

        Schuster'in bu tip konularda sert sir tavrı olmadığını belirten başarılı savunmacı, 'Guti 2.7 promille kaza yaptığında bile herhangi bir şey söylemedi. Sonuç olarak o da Guti'nin bir aziz değil, oyuncu olduğunu biliyor' diye konuştu.

        HERKES TOPU SEVİYOR

        Çek oyuncu, daha önce de Guti, Q7 ve Çetesi'ne göndermede bulunarak, 'Takımdaki herkes topu çok seviyor. Kısa paslara dayalı bir sistemde, Real Madrid gibi oynuyoruz. Ancak topu kaybedene kadar. Ondan sonra iş bize kalıyor' diye sitemde bulunmuştu.

        AKŞAM

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa