Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Söz vermiştik! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Diego Lugano, takım olarak birbirlerine ligin ikinci yarısına iyi başlamak konusunda söz verdiklerini, ilk 3 maçta aldıkları galibiyetlerle bu sözü tuttuklarını ifade etti.

        Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalar yapan Uruguaylı futbolcunun sözleri kulübün internet sitesinde de yer aldı.

        Spor Toto Süper Lig'de 14 Şubat Pazartesi günü Kadıköy'de yapacakları mücadelede Kayserispor karşısında da tek hedeflerinin galibiyet olduğunu kaydeden Lugano, ''Kendi aramızda, ligin 2. yarısına çok farklı şekilde başlayacağımıza dair bir söz vermiştik. Bunun sonuçlarını da oynadığımız futbol ve aldığımız puanlarla gösteriyoruz. Şu an üstümüzde iki takım var ve onların hemen arkasındayız. İlk 3 haftayı çok iyi geçirdik ve güzel puanlar aldık. Şimdi önümüzde Kayserispor maçı var ve kendi sahamızda oynayacağımız bu maçla ilgili tek düşüncemiz tabii ki kazanmak ve 3 puanı almak. Bu maç, yukarıdakilere yetişmek, onları yakalamak ve geçmek adına çok önemli bir maç'' dedi.

        Son maçlarda kalelerinde az sayıda gol görmelerinin nedeninin daha katı savunma yapmaları olduğunu kaydeden Fenerbahçeli futbolcu, ''Bu ortak bir çalışmanın ürünü aslında. Defansı çok iyi yaptığımızı göstermekle ilgili olduğu kadar, takım halinde işi çok ciddiye alıp kenetlendiğimizin ve bütünleştiğimizin de göstergesi. Son 3 haftada yediğimiz 1 gol de tamamen buna bağlı. Daha katı savunma yapıyoruz, birbirimizle çok iyi bir şekilde yardımlaşıyoruz. Bunun neticesinde gol yememiz de zorlaşıyor'' değerlendirmesini yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa