Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Zorluk çıkarmayın" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Joseph Yobo, kulübü Everton ile görüşerek, “Bonservisimde zorluk çıkarmayın” diye konuştu.

        EVERTON'LA ÖN GÖRÜŞME YAPTI

        Yobo, beklenenin üstünde bir performans sergiledi ve Aykut Kocaman’ ın gözüne girdi. Genç çalıştırıcı da Nijeryalı futbolcunun bonservisinin alınmasını istedi. Bu gelişmelerin ardından yıldız futbolcu için girişimler başladı ve Everton ile bir dizi ön görüşme yapıldı.

        Başlangıçta çekimser olarak geldiği Türkiye’de çok mutlu olan Nijeryalı da Sarı-Lacivertli takımda kalmak istiyor. Bunun için de kulübü Everton yetkilileri ile görüşerek “Gelecek sezonda Everton’da oynamak istemiyorum. Fenerbahçe’de mutluyum. Bonservisim konusunda kolaylık sağlayın” diyerek kendisi de transferin gerçekleşmesi için çalışma yaptı.

        KENDİSİNE YENİ EV ARIYOR

        Yobo kalmaya o kadar niyetli ki yeni bir ev aramaya bile başladı. Kulübün tahsis ettiği evde oturan Nijeryalı, bu yerlerin şehre uzak olması sebebiyle taşınmayı planlıyor. Şehre daha yakın bir ev için arayışlarını sürdüren Nijeryalı istediği tipte bir ev de buldu. Sarı-Lacivertli kulüp Nijeryalı’nın bonservisini alır almaz, tecrübeli futbolcu yeni evine taşınacak.

        Fenerbahçe, Everton ile yaptığı anlaşmaya göre Yobo sezon başında satın alma opsiyonu ile kiralandı. Sözleşmeye de 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olur maddesi kondu. Yönetim şimdi bu bonservis bedelini daha aşağıya çekmek için çalışıyor.

        HTSPOR / Senad OK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa