Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Emre ile 3 yıl daha! - Futbol Haberleri

        Bursaspor'un altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Necmettin Kocaman, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Emre Pehlivan'ın Bursaspor'un altyapıdan yetiştirdiği önemli ve gelecek vaat eden oyuncularından biri olduğunu söyledi.

        Emre Pehlivan'ın, ciddi sakatlığını atlatıp yeniden eski performansını yakaladığını dile getiren Kocaman, ''Emre'den 2012 yılında sona erecek olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatmasını istedik. Kendisi de bizi kırmadı ve işi zorlaştırmadan sözleşmeyi uzatmayı kabul etti. Bizler Emre ile daha uzun yıllar birlikte olup nice şampiyonluklara imza atmak istiyoruz'' dedi.

        Emre Pehlivan da Bursa'da doğup büyüyen biri olarak Bursaspor formasını giymenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

        ''Yaklaşık 6 yıldır Bursaspor'a hizmet veriyorum ve 2015'e kadar da elimden gelenin en iyisini yapacağım. Yönetimimizin sözleşmemi 2015 yılına kadar uzatma talebini hiç düşünmeden kabul ettim. Daha uzun yıllar Bursaspor'a hizmet edip daha çok şampiyonluklar görüp takıma daha fazla katkı sağlamak isterim.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa