Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kılıç destek bekliyor! - Futbol Haberleri

        Çorumspor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, tüm Çorumluların kendilerine destek olması gerektiğini belirterek, ''İçerisinde olduğumuz yarış sadece bizimle olmaz. Herkesin bize destek olması gerek'' dedi.

        Kılıç, Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Çorumspor olarak hem bu sezonu en iyi yerde bitirmenin gayreti içerisinde olduklarını, hem de gelecek sezonun temellerini attıklarını söyledi.

        Tüm Çorumluları yanlarında görmek istediklerini ifade eden Kılıç, ''Ama şu bir gerçek ki içerisinde olduğumuz yarış sadece bizimle olmaz. Teknik heyet ve futbolcuların istemesiyle bir yere kadar gidebiliriz. Herkesin bize destek olması gerek'' dedi.

        Pazar günü 0-0 biten Bugsaşspor maçını da değerlendiren Kılıç, bazı futbolcuların, istedikleri oyun anlayışını benimseyemediklerine dikkati çekti.

        Deplasmanda alınan farklı Akçaabat Sebatspor galibiyetinden sonra ilk beşe girmek için büyük bir önem kazanan Bugsaşspor maçında sahaya galibiyet için çıktıklarını belirten Kılıç, ''Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı. İyi hazırlandık. Ama bazı futbolcularımız düşüncelerimize adapte olamıyor. Bu da bizi zor durumda bırakıyor. Zaten kısıtlı bir kadromuz var. Sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğu büyük sıkıntı. Bunun yanında düşüncelerimize adapte olamayan oyuncuların da olması işimizi daha da zorlaştırıyor.

        Maçta kırılma anları da oldu. Değerlendiremediğimiz önemli fırsatların yanında verilmeyen iki penaltımız var. Sonuçta kazanamasak da sevindirici yanların olması bizi mutlu etti. Mesela, şampiyonluğa oynayan güçlü rakibimize pozisyon bile vermedik. Bunun yanında, taraftarımızın bizi yalnız bırakmaması sevindiriciydi'' diye konuştu.

        Kılıç, yarınki Sarıyer maçıyla ilgili olarak da her maçta olduğu gibi bu maçta da sahaya galibiyet için çıkacaklarını kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa