Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer "Sağ kolum Çetin" - Futbol Haberleri

        Yeni kurulan A2 Milli Takımı teknik heyetine vatandaşı Pierre van Hooijdonk’u da katan A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, bazı yayın organlarında vatandaşının en önemli yardımcısı olacağı şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

        63 yaşındaki deneyimli teknik adam, “Pierre benime kibimin içinde. Şu anda A2 takımında Fuat Usta ile birlikte çalışacak. Ancak 2012 Avrupa Şampiyonası’na gidince benim ekibime dahil olacak. Ayrıca kendisinin her türlü bilgi ve deneyiminden A takımiçin de faydalanacağım. Benim yardımcım Oğuz Çetin. Ve bu aynı şekilde devam ediyor. Basında çıkan haberler beni ilgilendirmiyor” sözleriyle sağ kolunun Oğuz Çetin olduğunu dile getirdi.

        Beşiktaş’ın ara transferde kadrosuna kattığı Simao, Almeida ve Fernandes gibi yabancı futbolcuların Türk futboluna katkı sağlayacağını dile getiren A Milli Takım Teknik Direktörü, “Her zaman Türkiye’ye iyi ve kaliteli yabancı oyuncuların gelmesini istiyorum. Son zamanlarda gelen isimlere şaşırmadım. Çok kaliteli isimler. Bu isimler kendi yeteneklerinin dışında Türk futbolunun gelişimi açısından da oldukça önemli. Çünkü burada gelişmekte olan genç futbolcular onlardan çok şey öğreniyorlar. Kaliteli yabancıların Türk futboluna katkısı bence olumlu olur” diye konuştu.

        HTSPOR/ Senad OK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa