Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Diyarbakır Spor "Sıkıntıyı dile getirdiler" - Futbol Haberleri

        Diyarbakırspor'un teknik sorumlusu Türker, yaptığı açıklamada, uzun süredir Diyarbakırspor Kulübü'nün büyük sıkıntı yaşadığını belirterek, yetkililerin ve işadamlarının kulübe destek olmasını istedi.

        Deplasmanda oynadıkları Altay maçı kadrosunda 3'ü dışında tüm oyuncuların A2 Ligi takımında yer alan oyuncular olduğunu belirten Türker, şöyle konuştu:

        ''Genç oyuncular kulübün sıkıntılarına dikkat çekmek için Altay maçında 30 saniye boyunca kendi yarı sahalarında omuz omuza diz çökerek, kulüplerindeki belirsizliği protesto etti. Futbolcularımız bununla kulübün yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Geçen hafta yapılan olağanüstü kongrede çoğunluk sağlanamadığı için kongre 9 Şubat'a ertelenmişti. Umarız takıma sahip çıkacak bir yönetim çıkar. Diyarbakır başka sosyal etkinliği olmayan bir kenttir. Bu nedenle bu takıma destek olunmalıdır. Biz kendimiz için bir şey talep etmiyoruz. Gayemiz köklü kulübümüzün yaşadığı sıkıntıdan kurtulmasıdır. Bunun için Diyarbakırlı olan herkese çağrıda bulunuyoruz.''

        Türker, hafta sonu oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına yarın yapacakları çalışmayla başlayacaklarını kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa