Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Santos'tan Beşiktaş'a taş! - Beşiktaş Haberleri

        F.Bahçe’nin sambacısı, “Beşiktaş’ta gerçekten kaliteli yabancılar var. Ancak kaç tanesi milli takımlarında oynuyor? Bizim kadromuzdaki oyuncuların büyük çoğunluğu milli takımlarda forma giyiyor. Biz daha iyi takımız” dedi.

        Derbi için geri sayım sürüyor... Genel görüş Beşiktaş’ın kadro olarak Fenerbahçe’den üstün olduğu yönünde. Özellikle Quaresma ve Guti gibi 2 önemli dünya yıldızı ile Beşiktaş, Sarı-Lacivertliler’in bir adım önünde gibi duruyor. Ancak Fenerbahçe’nin yıldızı Andre Santos’a göre durum hiç de öyle değil...

        Sambacı Beşiktaş’ın iyi bir kadrosu olduğunu kabul ediyor ancak Fenerbahçe’nin oyuncularının büyük bölümününü milli takımlarda oynadığının altını çiziyor. Milli sol kanat oyuncusu “Beşiktaş’ta Quaresma, Guti, Bobo ve Nobre gibi çok iyi oyuncular var. Ancak bizim takımımız da en az onlar kadar kaliteli.

        Hatta daha iyiyiz. Bizim ekipte forma giyen pek çok oyuncu kendi ülkelerinin milli

        takımlarında forma giyiyor. Hem yabancı oyuncular hem de Türk oyuncular milli takımlarının en önemli isimleri. Bu da bizim ne kadar iyi ve formda oyunculara sahip olduğumuzu gösteriyor” diyerek kendilerinin daha güçlü bir kadroya sahip olduğunu ifade etti.

        ‘KADIKÖY’DE KAZANMAK İSTİYORUZ’

        Santos kritik maçın favorisinin olmadığını da ifade ederek “Pazar günü bir derbi oynayacağız. Derbilerde favori olmaz. Biz bu hafta çok iyi çalıştık. Antrenmanlarda takım olarak istekli ve arzuluyduk. Kazanmak zorundayız. Ve bunun için sahaya çıkacağız. Ama derbinin sonucu konusunda önceden tahmin yapmak doğru olmaz” şeklinde konuştu.

        HTSPOR / ÖZEL HABER / Senad OK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa