Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bekle beni Kadıköy! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaşlısı, F.Bahçelisi ve hatta Galatasaraylısı bile Kadıköy’de oynanacak F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde Quaresma’nın nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor.

        Peki Türkiye kariyerinde ilk kez derbi havası yaşayacak olan Q7’nin son durumu nasıl? CSKA Sofya maçında sonradan oyuna giren Portekizli oyuncu mücadele sonunda “Ben derbiye hazırım” demişti. Bu söz klişe gibi görünse de aslında Quaresma’nın gerçekten maça hazır olduğu öğrenildi. Peki nasıl hazırlandı?

        İşte asıl önemli olan bu sorunun cevabıydı. Sakatlığı döneminde Mert Nobre’den derbi havasıyla ilgili detaylı bilgi alıp aşka gelen ve “Gerekirse iğneyle oynarım. Kadıköy’de şov yaparım” diyen Quaresma son günlerde tesislerde kendi kendine bağırır hale geldi.

        Başarılı futbolcunun Ümraniye’de antrenman öncesi ve sonraları neşeli tavırlar takındığı ve kendi kendine, “Süper Quaresma”, “Bekle beni Kadıköy” diye bağırdığı öğrenildi. Bir bakıma maça motive olmaya başlayan Q7’nin hırs küpü oluşu teknik ekipten, çalışanlara kadar herkesi memnun etti. Şimdi herkes kendi kendine motive olan Quaresma’nın derbide nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor. Bunun da yanıtı pazar günü 21.45’te cevap bulacak.

        HTSPOR / ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa