Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Kocaelipor Kulübü almaya geldiler, ölüyorlardı! - Futbol Haberleri

        Banka Asya 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen ve Sırp futbolculara borcu nedeniyle puan silinmesi tehlikesi ile karşı karşıya olan Kocaelispor'da bir garip dolandırıcılık hikayesi yaşandı. Rusların kulübü almak istediğini söyleyerek ortaya çıkan Fuat D. önceki gün Kulüp Başkanı Mummer Çelik ile birlikte tesislerde bir basın toplantısı düzenleyip, nakit 4 Milyon Euro parası olduğunu açıklayarak bir çanta dolusu parayı basın mensuplarına gösterdi.

        Bir hafta boyunca Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik'in evinde kalan Fuat D. ve yanındaki 6 kişi tesislerde son toplantıda dayak yedi. Muammer Çelik şahısların dolandırıcı olduğunu öğrenmesi üzerine Fuat D. ve yanındaki bir kişiyi feci şekilde dövdü. Ağzı burnu kan içerisinde kalan Fuat D. yakında bulunan Yenikent Polis Merkezine sığındı. Olay ile ilgili olarak ifadesi alınan Muammer Çelik, "Bu şahıs tanıdığım bir futbolcu aracılığıyla bana gelerek kulübü almak isteğini söyledi. Kendisi beni İzmir'e çağırdı. Kötü durumdaydık kulübü kurtarmak için gittim görüştüm.

        Fuat D. ile birlikte 6 arkadaşını alarak İzmit'e geldim. Bir hafta boyunca evimde misafir ettim. Önceki gün basın açıklaması yaptı. Bir çanta para gösterdi. Kulübün bütün borçlarını ödeyeceğini söyledi. Hatta ben de arabamı onun isteği üzerine Manisa'ya gönderdim. Beni bugün bir otel sahibi aradı ve bu adamın sahtekar olduğunu söyledi. Kendisini kulübe çağırdım. Onun isteği üzerine teknik heyetin görevine son verdim. 27 bin TL cebimden harcayıp yeni teknik heyetin sözleşmelerini çıkarttım. Anca bu gün vazgeçtik deyince istemediğim olaylar yaşandı. Kötü durumdan kurtarmak isteğimiz Kocaelispor'u daha kötü bir duruma soktuk" dedi.

        Muammer Çelik ve Fuat D. alınan ifadelerinin ardından savcılığa sevk edilirken dolandırıcılık masası ekipleri de olay ile ilgili inceleme başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa