Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Favori biziz ama..." - Beşiktaş Haberleri

        Hilbert, "İki takımın durumu itibariyle favori biziz. Ancak Fenerbahçe’nin de çok güçlü bir kadrosu var ve küçümseme şansımız yok" dedi.

        Beşiktaş’ın yeni transferi Roberto Hilbert SPOX.com’a verdiği röportajda, Beşiktaş’a gelişi, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi ve İstanbul’daki hayatı ile ilgili konuştu. Hilbert ayrıca Beşiktaş’tan gönderilme gibi bir tehlikenin hiç olmadığını söyledi.

        ROBERTO HİLBERT'IN AÇIKLAMALARI

        FENERBAHÇE DERBİSİ

        Baskıdan çok sevinç hissettiğini belirten Hilbert, "Televizyondan izleyerek yada başkasından dinleyerek değil, derbinin bir parçası olmak beni sevindiriyor. Avrupa’nın en önemli derbilerinden birtanesi. İki takımın durumu itibariyle favori biziz. Ancak Fenerbahçe’nin de çok güçlü bir kadrosu var ve küçümseme şansımız yok" şeklinde konuştu..

        KENDİ DURUMU

        Bernd Schuster'in her oyuncusuna oynama fırsatı vermeye çalıştığını ifade eden Hilbert, Guti, Quaresma, Nihat, Ernst ve Aurelio gibi çok önemli oyuncularımız var. Rotasyon oluyor devamlı, bu yüzden her maçta oynamamak doğal. Tabii ki her maçta forma giyme gibi bir hedefim var ama Ligde, Kupada ve Avrupa Ligi’nde oynama fırsatı buluyorum. Kendi egomu ön plana almak istemiyorum. Bana ihtiyaç duyulduğu zaman, mücadelemi vereceğim" dedi.

        İSTANBUL'DAKİ HAYATI

        Fink ve Ernst gibi Alman oyuncuların olması tabii ki işimi kolaylaştırdı ama bende çabuk uyum sağladım diyen Alman yıldız, "Sadece şehire değil, mantaliteye de ayak uydurmak zorundasınız. Tatile gittiğiniz zaman da, önce herşey farklı geliyor insan. Ailem ve ben uyum sağlayabiliyoruz her yere ve hiçbir problemimiz olmadı. İstanbul çok güzel bir şehir, çok güzel yerler var. Ama burada kadar insanın olduğu beni şaşırttı. Ayrıca çok trafik var." şeklinde konuştu.

        BEŞİKTAŞ TARAFTARI

        İmkanı olan herkese İstanbul’a gelip bir maçı canlı izlemesini tavsiye eden Hilbert, "Özellikle bizim İnönü Stadı’nda muhteşem bir atmosfer var. Taraftarlar çok heyecanlı. Kendilerini tamamiyle takımlarına veriyorlar. Beni İstanbul’da karşılamaları da tek kelimeyle inanılmazdı. Buradaki mantaliteyi çok iyi yansıttı" dedi.

        Yabancı sınırlaması sorunları konusunda ise Alman yıldız, "futbolda çok spekülasyon yapılıyor, bu konuda da öyle oldu" şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa