Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği ''Tesadüf olmadığını göstermeliyiz'' - Futbol Haberleri

        Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor'un ligin yeni ekipleri arasında yer aldığını ve ateşli bir tarafta sahip olduğunu anlatan Doll, ''Mücadeleden üç puan almalıyız. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonraki moralimizi sürdürmek, galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz. Üstüne koyarak daha iyi sonuçlar almalıyız'' dedi.

        Gazetecilerin ''stres'' yaşayıp yaşamadığıyla ilgili bir soruya Doll, ''Stres altında değilim. Buna gerek görmüyorum. Alınan bir galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyeti medya farklı noktalara götürdü. Biz uyum içinde çalışıyoruz. Daha iyi yerlere geleceğiz. Yanlışlıklar olabilir, ama transfer dönemi bitti. Elimizdeki kadro ile lige devam etmek zorundayız. Hatalardan ders çıkararak yolumuza devam etmek zorundayız. Yenilgide ve galibiyette bu arkadaşlar vardı. Şu aşamada iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bunun yanında istem dışı sakatlıklar da oldu. Bunlar bizi olumsuz etkiledi'' cevabını verdi.

        Öte yandan Doll, kulüp başkanı İlhan Cavcav ile aralarında bir sorun yaşanmadığını belirterek, ''Başkanımızla her zaman açık yüreklilikle konuşuyoruz. Geçen yıl da benzer olaylar gündeme geldi. Başkanımızla çoğu şeyleri konuşup tartışıyoruz. Bir teknik adamın, kendisini geliştirmek için bir maçı izlemesi normal. Almanya'da arkadan kuyu kazılmaması yönünde teknik adamların bir anlaşması var. Teknik adamın maçı izlemesi nedeniyle aklımdan kötü düşünce geçmiyor. Dünyada gençlerden fair-play istiyoruz. Bu fair-play neden biz teknik adamlarda yok'' diye konuştu.

        2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Türkiye'nin Almanya ile karşılaşacağının hatırlatılması üzerine Alman teknik adam, ''Arzulanan sonuç beraberlik olur, ama Löw bu sonuçtan pek memnun olmaz. Almanya iyi bir genç kadro kurdu. 75 bin kişilik taraftar desteğini arkasına alacak Almanya favori, ancak Türk seyirciler de yoğunlukta olacaktır. Türkiye A Milli Takımı'nın başında bulunan Guus Hiddink, deneyimli teknik direktör olduğu için bu maçları sever, ona göre önlemlerini alır'' yorumunda bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa