Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor G.Antep'te Ordu mesaisi! - Gaziantep FK Haberleri

        Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçının geride kaldığını, tüm dikkatlerini Orduspor maçına yönelttiklerini ve iyi bir hazırlık döneminden geçtiklerini söyledi.

        Takımda çok iyi bir hava olduğunu ve Orduspor maçında galibiyetten başka bir sonucu düşünmek dahi istemediklerini ifade eden Azgın, şöyle konuştu:

        ''Kendi sahamızda karşılaşacağımız Orduspor maçı, benim için ilk defa kendi seyircimiz önünde sahaya çıkacak olmam dolayısıyla ayrı bir önem taşıyor. Bilindiği gibi, yeni göreve başladığım takımda, ilk maçımızda deplasmanda Kayseri Erciyesspor maçında sahadan yenik ayrıldık. Amacız, kendi sahamızda galip gelerek bir anlamda hatamızı telafi edebilmek. Futbolcularımızı, Orduspor maçına hem fiziksel, hem zihinsel olarak en iyi şekilde hazırladığımızı düşünüyorum.

        Ayrıca, sahadan yenik ayrılmış olmamıza karşın, futbolcularımın Kayseri Erciyesspor maçında ortaya koymuş olduğu oyun beni ilerisi için umutlandırıyor. Taraftarlarımızın desteği ile Orduspor maçını kazanarak, kötü gidişe dur demek ve istikrarlı bir çıkış yakalamak istiyoruz. Ligde büyük takım, küçük takım ayrımı yok. Her maç zorlu ve her takım birbirini yenebilecek güçte. Eğer, Orduspor maçını kazanmayı başarabilirsek, önümüzdeki haftalarda daha büyük başarılara imza atabiliriz.''

        Azgın, Orduspor maçı öncesinde cezalı futbolcuları bulunmadığını, sakat olan Osman ve Erkan'ın bu hafta forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa