Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü Ankaragücü taraftarıyla ilk kez! - MKE Ankaragücü Haberleri

        Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını kaydetti.

        Ankaragücü'nün bu sezon ilk kez seyircisiyle buluşacağı bu maçta, taraftarıyla futbolcusuyla bir gövde gösterisi yapmayı arzu ettiklerini belirten Kavlak, şu bilgilere yer verdi:

        ''Bu hafta, futbolcularımız Kasımpaşa karşısına 100. yıl nostalji formalarını giyerek çıkacaklar. Özel hazırlanmış bir kumaştan yapılan bu formaların dokumasında, takımımızın 100 yıllık geçmişinde kullandığı isimler yer alıyor. Ayrıca 1940'lı yıllarda kullanılan bu formamızda yine o tarihlerde kullanılan nostaljik amblemimiz de yer alacak.''

        Ankaragücü taraftarlarının Kasımpaşa maçında omuz omuza 100 yıllık şanlı tarihine yaraşır bir şekilde takımına destek vermesi gerektiğini dile getiren Kavlak, ''Beklentimiz Türkiye'nin en güçlü taraftarının, bu gücü takımı için en olumlu şekilde sonuna kadar göstermesidir'' dedi.

        Futbolculardan sakatlıkları devam eden Kaan, Aydın ve Zewlakow'un tedavilerinin sürdürüldüğünü, Stefan Senecky, Sestak, Umut ve Turgut Doğan'ın tedavilerinin tamamlanmasına karşın antrenman eksiklikleri bulunduğunu kaydeden Kavlak, sakatlığı tamamen geçen Muhammet Hanefi'nin ise hafta boyunca takımla idmanlara katıldığını belirtti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa