Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "İnşallah serimiz devam eder" - Beşiktaş Haberleri

        İbrahim Üzülmez, maçtan sonra canlı yayında yaptığı açıklamada, takım olarak iyi mücadele ettiklerini, ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, ''Erken gol bulsaydık, oyun çok daha kolay olurdu. Herkes istekli arzuluydu, sadece eksik olan goldü. O da son dakikada geldiği için mutluyuz. İnşallah bundan sonra galibiyet serimiz devam eder'' dedi.

        Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili soru üzerine İbrahim, ''Derbilerin soncunu önceden kestirmek zor. Biz iyi bir takımız, bunu da Kadıköy'de göstermek istiyoruz. Fenerbahçe'ye saygı duyuyoruz, ama Fenerbahçe'den daha iyi takım olduğumuza inanıyorum. Hırsımız ve arzumuzu gösterdiğimiz zaman oradan da galibiyetle döneceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

        İbrahim Üzülmez, maçta yaşadığı sakatlığının önemli olmadığını, Fenerbahçe maçında oynayabileceğini belirtti.

        ''BÖYLE TARAFTARI OLAN TAKIMDA OYNAMAKTAN ÇOK MUTLUYUM''

        Guti Hernandez ise zor maç olduğunu, ancak sonunda 3 puan aldıklarını söyledi.

        Guti, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk defa oynamasıyla ilgili olarak ise ''Kendimi küçük bir çocuk gibi hissediyorum. Bugüne kadar hep Şampiyonlar Ligi'nde oynamıştım. Ancak bu lig için de çok istekliyim'' dedi.

        Sahanın zemininin kendilerini etkilediğini ifade eden Guti, ''Saha bizi etkiledi, ama kulübümüz de bunu düzeltmek için her şeyi yapıyor. Bunlar bahane değil. Sahanın böyle olduğunu görüp, buna göre oynayacağız. İstanbul'da olmaktan ve böyle taraftarı olan takımda oynamaktan çok mutluyum. Umarım bu takımla beraber güzel şampiyonluklar ve kupalar kazanırız'' diye konuştu.

        Ricardo Quaresma da maçta çok çalıştıklarını belirterek, ''Oyuna girdiğimde arkadaşlarıma yardım etmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Son dakikada golü atıp, kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

        Quaresma, derbi maçla ilgili soru üzerine, ''Böyle maçları futbolcu olarak oynamayı severiz. Ben kendimi hazırladım. Beşiktaş'ın kazanması için elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.

        "ÇOK ZOR BİR MAÇTI"

        Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Zapotocny, CSKA Sofya maçının kendi açılarından çok zor geçtiğini ifade ederek, ''CSKA Sofya, savunma yapmaya ve ani ataklarla gol bulmaya gelmişti. Maçın başından sonuna kadar oyuna hakimdik. Gol son dakikada geldi, ama daha önce atabilirdik. Bence galibiyeti hak ettik'' ifadelerini kullandı.

        Savunmada Ferrari ile mi İbrahim Toraman ile mi daha iyi anlaştığı sorusuna Zapotocny, ''Ferrari ile daha iyi anlaşıyorum. Ben de İtalya'da oynadım. Hocamızın sistemi de bize yakın. Alışık bir tarzda oynadığımız için Ferrari ile daha rahat oynayabiliyorum'' cevabını verdi.

        UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu bildiren Zapotocny, ''Grubumuz çok güçlü. Grubun en zayıf takımı olarak görülen CSKA Sofya, bugün kötü takım olmadığını gösterdi'' dedi.

        ''FENERBAHÇE MAÇINI ALACAĞIZ''

        Zapotocny, Fenerbahçe derbisiyle ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

        ''Bugün enerjimizden çok eksilttik, ama kazanamasaydık daha kötü olurdu. Pazar günü bizi büyük bir maç bekliyor. Zor bir maç olacak. Hepimiz kafa ve fiziksel olarak hazırız. O maçı alacağımıza inanıyorum.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa