Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Luce'yi hatırlattı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, "İspanya'da Fenerbahçe'nin durumu için söylenebilecek bir deyim var, 'Yaralı bir hayvan tehlikelidir' şeklinde konuştu.

        Schuster hiç bu kadar sevinmemişti. Her türlü rotasyonu yapan ancak maçın berabere gitmesinin ardından kulübedeki silahları Quaresma ve Bobo’yu sahaya süren Alman teknik adam, maç sonunda hem CSKA Sofya mücadelesini hemde F.Bahçe derbisini değerlendirdi.

        Schuster, CSKA Sofya'nın kendilerini çok zorladığını belirterek, ''Ferrari'nin talihsiz bir sakatlığı oldu. İbrahim Toraman'ı oyuna aldık. İkinci yarıda da Quaresma ve Bobo girince daha da baskılı oynadık. Bugün beni en çok mutlu eden şey, takımımın son dakikaya kadar kazanma ve gol atma arzusu içinde olmasıydı'' dedi.

        KADIKÖY MUTLULUĞU

        Schuster, F.Bahçe mücadelesi için de “Derbiler hep aynıdır ya kazanırsınız ya kaybedersiniz ama çok şey vardır. Anlamı büyüktür. İspanya’da bir söz vardır: Yaralı bir hayvan çok tehlikelidir. Ama şimdi biz kazanmış olmanın mutluluğunu F.Bahçe karşılaşmasına taşımamız gerekiyor. F.Bahçe Stadı’nda muhteşem taraftarın önüne çıkacağım için çok mutluyum. Derbi her şeye açık ve her şey olabilir.

        KÖPEKLER İSTEDİ DİYE...

        Schuster’in kullandığı söz, G.Saray’ın başındayken kurduğu cümleyle ortalığı karıştıran Lucescu’yu hatırlattı. Luce, 2000-01 sezonunda Real Madrid ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi çeyrek finali öncesindeki Beşiktaş derbisinin ertelenmesini istemiş, bu talep reddedilince “Köpekler istedi diye atlar ölmez” demişti.

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa