Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Arda'yla şakalaşırız" - Galatasaray Haberleri

        Misimovic, "Arda Turan'ın espriyi seven biri olduğunun belirtilmesi üzerine, ''Ben de çok şaka yapan, şaka yapmayı seven biriyim. Arda, Antrenmanlara döndüğü zaman beraber şakalaşırız'' diye konuştu.

        TAKIMDA LİDER OYUNCU ÇOK

        Galatasaray'ın yeni transferlerinden Zvjezdan Misimovic, takımda liderlik sorunu olmayacağını, Arda ve Kewell gibi liderlik özelliği olan oyunculara sahip olduklarını söyledi.

        Misimovic, Galatasaray Televizyonu'na yaptığı açıklamada, her takımın lider oyunculara ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, ''Sahada özellikle mücadele eden liderlere ihtiyacı vardır ve biz de buna sahibiz. Arda ve Kewell da devamlı sahada konuşan, motive eden ve mücadele eden oyuncular'' dedi.

        ADAPTASYON SORUNU YAŞAMAM

        Türkiye'ye adaptasyonun sorun olmayacağını, buradaki hayat ile Bosna Hersek'teki hayatın birbirine yakın olduğunu anlatan Bosna Hersekli oyuncu, sahada gülen ve oynadığı futboldan zevk alan bir yapısı olduğunu söyledi.

        Misimovic, kaptan Arda Turan'ın espriyi seven biri olduğunun belirtilmesi üzerine, ''Ben de çok şaka yapan, şaka yapmayı seven biriyim. Şu ana kadar Arda ile bir kez karşılaşma şansımız oldu. Kendisi sakat olduğu için antrenmanlara katılamıyor. Antrenmanlara döndüğü zaman beraber şakalaşırız'' diye konuştu.

        Duran toplarda ve penaltılarda sıkıntısının olmadığını kaydeden Bosna Hersekli oyuncu, şunları söyledi:

        ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

        ''Duran toplarla ilgili hiçbir sıkıntı yok, geçen seneye baktığımız zaman frikiklerden atmış olduğum birkaç gol var. Penaltılarda bana bir sorumluluk verilirse penaltıyı kullanmamda bir sıkıntı olmaz. Son maçta Kewell ile konuştuk. Kendisi atmak istedi. Önemli olan penaltıyı gole çevirmek. Hem duran toplar olsun hem penaltılar olsun hiçbir sıkıntı yok.

        Taraftarımızın hiç şüphesi olmasın. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Ondan sonra güzel başarılara imza atıp, bunları beraber kutlayacağız.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa