Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Polat dert yandı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Spor Toto Süper Lig'de bir seri yakalamak istediklerini belirterek, ''Galatasaray'ı olması gereken yere getirmek istiyoruz'' dedi.

        Bahçelievler'de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi'ndeki Galatasaray Store'un açılışına katılan Polat, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezona kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

        ''Sezonun başında hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de almış olduğumuz sonuçlar bizi çok mutsuz etti. Halbuki Galatasaray takımı, futbolcusu, teknik heyetiyle şu an Avrupa standartlarında, dünya çapında bir kadroya sahip. Ama futbolda maalesef bazen bu neticeler olabiliyor. Bu üzüntüleri ben, yönetim kurulu arkadaşlarımız, futbol yönetiminde olan herkes, başta futbolcular ve teknik heyet olmak üzere biz yaşıyoruz. Bucaspor ve ondan sonraki maçları kazanarak bir seri yakalamak istiyoruz. Galatasaray'ı olması gereken yere getirmek istiyoruz.''

        ''RIJKAARD HAKLI ÇIKTI''

        Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımda sakatlık nedeniyle takımdan bir süre daha uzak kalacak olan Sabri'nin, daha önce geçirdiği sakatlıktan sonra gerekli kondisyon yüklemesi yapılmadan milli takıma çağrıldığını ve bu konuda teknik direktörleri Frank Rijkaard'ın serzenişte bulunduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

        ''Nitekim de haklı çıktı maalesef. Keşke haklı çıkmasaydı. Şimdi yine sağ kasığındaki yırtık nedeniyle 3 hafta tedavisi sürecek. Bir iki hafta da kondisyon yüklemesi sürer. Bu bizim için şansızlık, çünkü Sabri iyi bir performans sergiliyordu. Fakat onun yerinde oynayabilecek en az 2-3 tane arkadaşımız var. Onların da bu şansı iyi kullanması lazım.''

        ''YENİ TRANSFERLERDEN DAHA İYİ ŞEYLER BEKLİYORUM"

        Polat, yeni transferleri Misimovic ve Insua'dan daha iyi şeyler beklediğini dile getirerek, ''Bu futbolcuları biz tanıyoruz zaten. Misimovic, 3 antrenman yapıp maça çıktı. Tabi yeni bir ülke, yeni bir şehir, yeni ortam... Biraz zamana ihtiyacı var. Insua da genç bir oyuncu. Arjantin Milli Takımı'nın sol beki. Performansları çok üst düzeyde değildi ama bence iyiydi. Ben onlardan çok daha iyi şeyler bekliyorum. Bütün takımdan iyi şeyler bekliyorum. Çünkü o potansiyel Galatasaray takımında var. Bundan sonra bekleyip, göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

        CANA'NIN İLK 11'DE YER ALAMAMASI KONUSU

        Yeni transferlerden Lorik Cana'nın ilk 11'de yer alamamasıyla ilgili bir soru üzerine Adnan Polat, ''Arda'nın sakatlığı onun şansızlığı oldu. Çünkü ilk 11'de 6 yabancıdan daha fazlasını oynatamıyoruz. Bu, neticede teknik heyetin tercihi. Rijkaard'ın aldığı kararlara biz müdahil olmuyoruz, saygıyla karşılıyoruz. Teknik heyet nasıl uygun görüyorsa öyledir'' değerlendirmesinde bulundu.

        Adnan Polat, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak derbi karşılaşmasıyla ilgili bir soruyu da ''Ben önce kendi maçımı düşünüyorum. Onu bence Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar düşünsün'' şeklinde yanıtladı.

        GALATASARAY STORE'UN AÇILIŞI YAPILDI

        Metroport Alışveriş Merkezi'ndeki Galatasaray Store mağazasının resmi açılışı yapıldı.

        Mağazanın açılışını Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ ve mağaza sorumlusu İlhan Şimşek yaptı.

        Mağazada satılan ürünler ve satış çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi alan Adnan Polat, daha sonra taraftarların aldığı ürünleri imzaladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa