Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Efsane eriyor! - Futbol Haberleri

        Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik ile işadamı Fuat Donay, Kocaelispor Tesisleri'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

        Muammer Çelik, Fuat Donay ile 15 gündür birlikte olduklarını belirterek, ''Kimsenin sahiplenmediği ortamda, bu onurlu camiayı sahiplendiği için teşekkür ediyorum'' dedi.

        Fuat Donay'a, kent büyükleri tarafından, ''Muammer Çelik varsa, sıkıntı yaşarsın'' denildiğini anlatan Çelik, şunları söyledi:

        ''Bu dünyada hiç kimse benim yaptığımı yapmadı. Sportif başarımız yok. Bunun nedeni de tek adamlık yapmadım. Bildiğimi okusaydım başarısız olmazdık. Kocaelispor'un kurtulması için ne yapılması gerekiyorsa yaptım. Başkanlıkta gözüm yok. Zaten Fuat beye başkanlık teklifi yaptım. Bu kulübü kurtarmak gerçekten zor. Fuat bey gerçekten samimi. Hiçbir mali sıkıntısı yok. İstese tek başına da bu işi yapar. Kimsenin isteği ile Kocaelispor'u bırakmam. 1 milyon, 2 milyon ile gelip Kocaelispor'u alacağım derse, ona izin vermeyiz. Günlerdir Fuat bey ile beraberiz. Bu camia büyük bir camia. Tarihinde ilk kez böyle durumla karşı karşıya.''

        İşadamı Fuat Donay ise getirdiği çantadaki toplam 5 milyon TL'yi göstererek, ''Kocaelispor'u mali krizden çıkarmaya talibiz. İşte para burada, büyüklerin de bize yol göstermesi lazım. İşte transfer yasağının kalkacağı, futbolcuların, hocaların ve personelin parası. Büyüklerimiz bize yardımcı olmalı. Eğer Muammer Çelik isminden rahatsız olmuyorlarsa, arkasında dururlarsa, bizim için herhangi bir problem olmaz'' diye konuştu.

        Geçen gün Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüştüklerini anlatan Donay, ''Kocaelispor tesislerini ve kullanım hakkını Kocaelispor'a versin. Biz kimseden para istemiyoruz. Tüm mali sorumluluklar bize aittir. Belediye başkanımız bize gelip bizim çalışmalarımızı görmeli. Şu an itibari ile acilen yapmamız gereken şeyler var. Onları bu dar zamanda yapmam lazım. Ben adımımı attım, bundan sonra top büyüklerimizde'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa