Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sert bir F.Bahçe! - Fenerbahçe Haberleri

        Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisi için futbolcularını uyararak, “Kırılgan olmanızı istemiyorum. Maçın kazanılması için istekli, arzulu ve agresif olun” dedi.

        Fenerbahçe’de Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı için yoğun mesaisine devam ediyor... Genç teknik adam oyuncular ile yaptığı toplantılarda bu maçın kazanılması için en önemli unsurun istek, arzu ve agresif oyun olduğunu ifade ediyor. Son deplasman maçında Kayserispor’a kötü bir futbolla mağlup olan takımından bu maçta iyi bir oyun bekleyen Kocaman sert ve agresif bir tarzla rakibi ilk yarıda boğmanın hesaplarını yapıyor...

        Kocaman ayrıca bu karşılaşmada taraftarın desteğine de güveniyor. Rakibi mağlup etmek için sadece iyi ve agresif oyunun yetmeyeceğinin farkında olan genç teknik adam dolu tribünlerin desteği ve sahadaki agresif takımla zorlu mücadeleyi kazanmanını planlarını yapıyor.

        ALEX’Lİ SİSTEME DÖNÜŞ

        Aykut Kocaman, Beşiktaşmaçı için birçok oyuncusunu antrenmanlarda deniyor. Kocaman idmanlarda 4-3-3 ve 4-4-2 sistemlerini uygulattı ancak son olarak 4-2-3-1’de karar kıldı. Derbi maçının 3 puan dışında farklı anlamlar taşıdığının farkında olan Kocaman onbir konusunda fazla riske girmek istemiyor ancak yine de birkaç küçük değişiklik yapmayı planlıyor. Genç teknik adamın F.Bahçe’yi Beşiktaş maçında takımın alıştığı şekilde Alex’li sistemle oynatması bekleniyor.

        HTSPOR / Senad OK

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa