Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Kadro yine değişecek! - Futbol Haberleri

        Alman teknik adam CSKA Sofya ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçını kazanarak gruba 3 puanla başlamak istediklerini söyledi. Schuster, "Ciddi rakiplerle oynayacağız. İki maçta da kazanmak için hazır olmalıyız. Bu nedenle kadroda farklılık olabilir" dedi.

        Schuster, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, CSKA Sofya'nın göründüğünden daha kaliteli ve zorlu bir rakip olduğunu ifade ederek, ''Grubumuzdaki ekipler üst düzeyde takımlar ve kolay rakipler değil. Bizim yapmamız gereken, maça 3 puanla başlayarak yolumuza devam etmek'' diye konuştu.

        İlk hedeflerinin grupta ilk 2 sırayı almak olduğunu vurgulayan Alman teknik adam, ''Sonra da doğru şeyler yaparsak ilerilere gideriz. Ondan sonrası için yorum yapmak zor. Biz öncelikle gruptan çıkmak istiyoruz'' dedi.

        QUARESMA VE BOBO

        Takımda Quaresma'nın ufak bir sakatlığının bulunduğunu, Bobo'nun da önceki gün yapılan çalışmayı yarıda bıraktığını anlatan Alman çalıştırıcı, iki futbolcu için de maç saatinde karar vereceklerini söyledi.

        UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'den tek takımın mücadele etmesinin Türkiye'nin hak ettiği bir şey olmadığını dile getiren Schuster, ''Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da bu ligde mücadele etmesini isterdik. Galatasaray son dakikada turu kaybetti'' diye konuştu.

        Son Ankaragücü maçında Nobre ile Bobo'yu birlikte oynattığının hatırlatılması üzerine Schuster, ''Nobre Karabük'te iyi oynadı. Bobo da bu takımın santrforu. İkisi de birbirine benzer tipte olmalarına rağmen farklı şeyler yapabiliyorlar. Bunlar benim için şans. Çok fazla varyasyon yapabiliyorum. İkisi de iyi durumda ve son maçta ikisini birden oynattım'' ifadelerini kullandı.

        ''KADRODA DEĞİŞİKLİK OLACAK''

        Her maçta kadroda değişiklikler yaptığının hatırlatılıp, böyle bir uygulamada bulunup bulunmayacağı sorusuna Schuster, ''Birkaç değişikliğimiz olacak. Ciddi rakiplerle oynayacağız. İki maçta da kazanmak için hazır olmalıyız. Bu nedenle kadroda farklılık olabilir'' yanıtını verdi.

        Schustar, bu konudaki bir başka soruya da şöyle cevap verdi:

        ''Quaresma'nın sakatlanmasını asla istemezsiniz. Guti, Cenk veya Hakan'ın da öyle. Ama futbolda buna hazırlıklı olmalısınız. Her türlü sakatlık yaşayabilirsiniz. Futbolcularımın hepsi, yıldız bir futbolcu oynamadığında yerini alıp onu aratmayacak şekilde oynayabiliyor. Şanslıyım, çünkü tüm futbolcularım hazır ve değişikliklere hemen uyum sağlıyor. Değişiklik yaptığımızda içimiz rahat, çünkü oynayacak futbolcunun işini iyi yapacağını biliyoruz.''

        BURSASPOR'UN YENİLGİSİ

        Alman teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Valencia'nın, Bursaspor karşısında aldığı farklı galibiyetin şaşırtıcı bir sonuç olduğunu belirterek, şunları söyledi:

        ''Bu kesinlikle İspanyol futbolunun Türk futbolundan iyi olduğunu göstermez. Valencia, Avrupa kupalarında tecrübeli bir ekip. Bursaspor ise ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor. Valencia'nın futbolu Bursaspor'a ters gelmiş olabilir. Bazen her şeyi yaparsınız, kazanamazsınız. Bursaspor bence çok iyi bir ekip ama bazen böyle sonuçlar alınabiliyor.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa