Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor "Kayseri'yi yeneceğiz" - Çaykur Rizespor Haberleri

        Kayıhan, yaptığı açıklamada, özverili, çalışan bir takım olduklarını vurgulayarak, ''Denizlispor maçı sonrasında futbolcularımı uyardım. Sahada 4-5 oyuncu takımın yükünü sırtladı. Herkes üzerine düşen görevi yapmalı, takım 4-5 kişiden oluşmuyor. Herkes eşit olarak üzerine düşen görevi yapmalı'' dedi.

        Taraftarın takım üzerinde büyük etki yaptığını ifade eden Kayıhan, ''Hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. Bu maçta tüm taraftarlarımızı sahaya bekliyoruz. Erciyesspor'u taraftarımızın da desteğiyle yeneceğimize inanıyorum. Lige iyi başladık, böyle devam etmek istiyoruz. Özellikle kendi sahamızda yapacağımız maçlarda kayıp yaşamak istemiyoruz'' diye konuştu.

        Kayıhan, hafta sonu karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda da eşleştiklerini belirterek, ''Rakibimizle önce kendi sahamızda ligde karşılaşacağız, hemen ardından da kupa maçı için deplasmana gideceğiz. Her iki maçtan da galip ayrılmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa