Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Vural Türkiye'yi dünyaya tanıtır! - Kasımpaşa Haberleri

        Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa forması giyen ve takımının Beşiktaş ile yaptığı karşılaşmada bir gol kaydeden Gökhan Güleç, eski takımına karşı iyi oynamaya çalıştığını söyledi.

        Gökhan, Beşiktaş maçında sahaya çıktığı sırada bireysel olarak iyi oynamayı hedeflediğini belirterek, ''Rakibin Beşiktaş olması önemli değildi. Beşiktaş gol attığımın farkında bile değildim. 5-6 haftadır oynamıyordum. İyi oynamam gerekiyordu ve gol atmaya ihtiyacım vardı. İyi oynamamın ve gol atmamın nedeni budur. Yoksa eski takımıma karşı aşırı hırslı oynamak şeklinde bir durum yoktu'' dedi.

        Beşiktaş'a kendisinin ve takım arkadaşı Şahin'in attığı gol konusunda görüşlerini açıklayan Gökhan, kendilerinin gollerdeki başarılarının yok sayılıp savunma hatalarının ön plana alındığını dile getirdi.

        Gökhan, ligde kalma konusunda henüz rahatlamadıklarını vurgulayarak, ''Puan farkı fazla değil. Kapanmayacak boyutta bulunmuyor. Ancak oynadığımız futbol düşünüldüğünde adalet varsa bana göre ilk 9 içinde yer almalıyız'' dedi.

        Takımıyla kendisinin performansının paralellik taşıdığını kaydeden genç oyuncu, şöyle konuştu:

        ''Takım olarak ancak 7. maçta ilk puanımızı almıştım. Sonrasında ivme gösteren bir performans sergiledik. Ben Bursaspor'dan buraya geldiğimde sakattım. Sakatlığımın ardından toparlanmaya çalıştım. Ama bir anda olmuyor. Sonra oynamaya başladım. İkinci yarı başlarken performans düşüklüğü oldu. Şahin iyi oynadı. Beşiktaş maçında sıra bana geldi. İyi oynadım. Hedefim sezon sonuna kadar 10 gole ulaşmak.''

        "BURSASPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNU GÖNÜLDEN İSTİYORUM"

        Kendisinin futbolcu olarak bir Anadolu takımının şampiyon olmasından yana olduğunu kaydeden genç oyuncu, şunları söyledi:

        "Bir Anadolu takımının şampiyon olmasını gönülden istiyorum. Bunun da Bursaspor olmasını arzu ediyorum. Bu da en doğal hakkım. Bana göre Bursaspor'un fikstürü iyi. Ankaraspor maçı da var. Bursaspor şampiyon olursa Türk futbolunun seyri değişecek. Bursaspor'un şampiyonluğunu iki yönden istiyorum. Hem memleketim olması itibariyle şampiyonluğunu arzuluyorum, hem de şampiyonluğu kaldırabilecek bir ekip. Takımıyla, taraftarıyla, basınıyla bu havayı soluyabilecek bir ekip."

        Büyük kulüplerin Anadolu takımlarının kendi içinden çıkan şampiyon adayı ekibe karşı hırslı oynamadığı yönündeki soruyu yanıtlayan Gökhan Güleç, ''Adalet oturmaya başladı. Bu da insanlardaki güveni arttırdı. Büyük takımların bu şikayetleri olabilir. Ama adalet yönünden böyle olması lazım'' diye konuştu.

        Geçmiş dönemlerde Gaziantepspor, Beşiktaş, Denizlispor ve Bursaspor'da da forma giyen Kasımpaşalı futbolcu, kariyerinde en keyifli dönemi de Bursaspor'da yaşadığını söyledi.

        Bursaspor'da futbolda aldığı zevki başka bir yerden almadığını vurgulayan genç oyuncu, ''Bursaspor şampiyon olduğu takdirde şartlar eşitlenecek. Türk futbolundaki anlayışlar da değişecek. Oyuncuların tercihleri de buna paralel olarak farklılaşacak'' dedi.

        "BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIŞI"

        Başarılı dönemler geçirdiği Beşiktaş'tan ayrılışına değinen Gökhan, ''Büyük takımda oynamak zor. Değişim çok sık yaşanıyor. Benim de hatalarım olmuştur. Yeteri kadar güçlü değilmişim ki tutunamamışım. Ama Kasımpaşa'da mutluyum'' diye konuştu.

        Türkiye'de yabancı oyuncu hayranlığının fazla olduğuna dikkat çeken Gökhan Güleç, ''Bir tarafta 3 milyon Avro verdiğiniz yabancı oyuncu. Diğer tarafta 600 bin TL verdiğiniz Gökhan. 3 milyon Avro'luk oyuncu size daha değerli geliyor'' dedi.

        "YILMAZ VURAL TÜRKİYE'Yİ DÜNYAYA TANITIR"

        Gökhan, Kasımpaşa'nın başında bulunan ve Futbol Federasyonu'nun teknik direktör arayışları sırasında bu işe talip olduğunu açıklayan teknik direktör Yılmaz Vural'ın Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı yapacak bir isim olduğunu söyledi.

        ''Yılmaz hoca milli takımın başında iyi olur'' ifadesini kullanan Gökhan, ''Türk futbolu adına renkli bir isim. Türkiye'nin tanıtımına katkı yapardı. Büyük organizasyonda Türkiye'nin başında olsaydı bana göre dünya Türkiye'yi konuşacaktı. Bütün dünya Yılmaz Vural ve Türkiye'yi konuşacaktı'' diyerek sözlerini tamamladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa