Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Guardiola'ya şok! - Futbol Haberleri

        Barcelona kulübünün açıklamasında, Katalan kulübünün Guardiola için gönderdiği savunmanın yeterli bulunmadığı ve federasyonun disiplin soruşturması açtığı belirtildi.

        Soruşturmayı yürüten Rafael Alonso Martinez'in, 1 ay içinde Guardiola'ya ceza verilip verilmeyeceğine karar vermesi bekleniyor.

        Guardiola, Barcelona'nın 6 Mart'ta Almeria ile deplasmanda yaptığı ve 2-2 biten maçta itirazlarını sürdürdüğü için hakem tarafından tribüne gönderilmiş ve 1 maç ceza almıştı.

        Guardiola, ''Görüntüleri izledim ve yaptığımla gurur duymuyorum. Görüntüleri görünce neden tribüne gönderildiğimi anlayabiliyorum ve kendimi böyle görmek hoşuma gitmedi. Ancak birisi yalan söylerse itiraz etmelisiniz. Hakemler maç raporunda yalan söylediler ve benim etmediğim lafları raporlarına yazdılar'' demişti.

        Almeria-Barcelona maçının hakemi Carlos Clos Gomez, raporunda, Guardiola'ya kendisine ayrılan bölgenin dışına çıktığı ve 4. hakeme bağırarak el hareketleri yaptığını yazmıştı. Hakemin raporunda Guardiola'nın, ''Kararlarınız yanlış. Hiçbir şeyden anlamıyorsunuz'' dediği yazılmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa