Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Es-Es Kartal'a bileniyor! - Futbol Haberleri

        Beşiktaş maçını hazırlanan futbolcular, ilk etapta düz koşu yapıp fizik kondisyon çalışması yaptı. Ardından teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde topla çalıştı.

        Bacağındaki sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Serdar ile 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Bülent Ertuğrul, antrenmana katılmadı. Sakatlığı bulunan ve Beşiktaş maçına yetiştirilmesi planlanan El Saka ise doktor kontrolünde çalıştı. Antrenman sırasında birbirleriyle şakalaşan futbolcuların morallerinin yerinde ve hırslı olduğu görüldü.

        "YUKARIYA OYNAMAK İSTİYORSAK BU MAÇTAN İYİ NETİYLE AYRILMAMIZ GEREKİYOR"

        Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçının kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. "Eğer yukarıya oynamak istiyorsak, bu maçtan iyi neticeyle ayrılmamız gerekiyor." diyen Çalımbay, "Tabi işimizin zor olduğunu biliyoruz. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Ama biz maçın sonuna kadar disiplinden ve oyundan kopmayacağız. Bu şekilde oradan iyi bir neticeyle döneceğiz." diye konuştu.

        Takımdaki sakat ve cezalı oyuncularla ilgili bilgi de veren Çalımbay, " Şuanda El Saka, Bülent Ertuğrul, Serdar Öztoprak ve Doğa Kaya Beşiktaş maçında yer almayacak. Doğa kart cezalısı. Diğer arkadaşlarımız ise sakat. Bunların dışında takımımızda eksik ve sıkıntı yok." açıklamasını yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa