Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Antep'ten Özgener'e destek! - Futbol Haberleri

        Gaziantepspor, Mahmut Özgener'in, son günlerde yaşanan ve futbol kamuoyunda gündem oluşturan konularla ilgili bugün yaptığı bilgilendirme toplantısında yapmış olduğu açıklamaların kulüp tarafından memnuniyetle karşılandığını bildirdi.

        Gaziantepspor Kulübü resmi internet sitesinde yapılan açıklama ''destekliyoruz'' şeklinde yer aldı,

        Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        ''Türk Futbol'unun marka değerinin artırılması çabası içinde olmamız gereken şu günlerde, futbolumuzun şiddet olayları, hakemler ve TFF almış olduğu kararlarla ilgili yapılan yorumlar ve açıklamalarla gündeme gelmesi bizleri derinden üzmektedir.

        Turkcell Süper Lig'i Fair-Play şampiyonu olan kulübümüzün, futbolumuzu kaos ve şiddet ortamına sürükleyecek eylemlerin ve açıklamaların karşısında olacağının tüm kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. Fair-Play ruhunun sadece futbol sahalarında değil, tüm spor dallarında da gerektiği gibi uygulanması bizlerin en büyük arzusudur. Son günlerde sahalarda yaşanan şiddet olaylarının son bulması için Devletimiz, Meclisimiz ve TFF'nin yapmış olduğu hukuki çalışmaların biran önce tamamlanması ve tüm spor kulüplerimizin bu sürece katkı sağlaması en büyük arzumuzdur.

        Kulübümüz, Türkiye Futbol Federasyonu ve onun almış olduğu kararların tamamen destekçisi olup, ülke futboluna katkı sağlamayan eylem ve söylemlerin kimseye yarar getirmeyeceğinin, hakem hatalarını sürekli gündeme getirerek baskı yaratmaya çalışmanın Türk sporuna fayda sağlamayacağının bilincini taşıyacaktır. Ayrıca gerek Başkanımız, gerekse de yönetici, teknik kadro ve futbolcularımızın hakem hataları ile ilgili ortamı gerecek açıklamalardan uzak kalacaklarının bilinmesini isteriz. Tüm spor kulüplerimizin ve onların başkan, yönetici, futbolcuları ve en önemlisi taraftarlarının Fair-Play ruhuna hizmet edecek, ülke futboluna katkı sağlayacak eylemler içinde olması en büyük arzumuzdur.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa