Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Milli takım için şansım çok az" - Beşiktaş Haberleri

        Bobo, Brezilya milli takımı için ''Şansımın çok az olduğunu düşünüyorum" dedi.

        Beşiktaşlı futbolcu Bobo, İtalyan spor giyim markası Lotto ile olan bireysel sponsorluk anlaşmasını 1 yıl daha uzattı.

        Lotto ile ilk olarak 2008 yılında sponsorluk anlaşması yapan Brezilyalı futbolcu, Yeşilköy'deki Polat Champions Bar'da düzenlenen törende yeni sözleşmeye imza attı.

        Bobo, firmanın pazarlama iletişimi yönetmeni Suna Kayhan'ın da hazır bulunduğu imza töreni sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, ''Sponsorluk sözleşmesini uzatmasının, önümüzdeki yıl da Beşiktaş'ta olacağı anlamına mı geldiği'' sorusuna, ''Beşiktaş'ta zaten bir yıllık daha kontratım vardı. Ayakkabılar burada, ben de buradayım'' yanıtını verdi.

        Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, 4 takımın şampiyonluk yarışına devam ettiği şeklindeki ifadesi hatırlatılan Bobo, ''Hocamızın dediklerine katılıyorum. 4 takım şampiyonluk yarışında. Önümüzdeki 4-5 hafta, şampiyonluk yarışı için çok belirleyici olacak'' dedi.

        ''BAŞARACAK GÜÇTEYİZ''

        Takımın bu yılki performansının geçen yıla göre düşük olduğunun ifade edilmesi üzerine Beşiktaşlı oyuncu, ''Siz dışarda olduğunuz için takımın havasını göremiyorsunuz. Takımın havası çok iyi. Geçen sene şampiyon olmayı başardık. Bu sene de başaracak güçteyiz'' şeklinde konuştu.

        Siyah-beyazlı ekipte gol yükünü tek başına sırtladığı belirtilerek, takım arkadaşlarından destek bekleyip beklemediği sorulan Bobo, bütün golleri kendisinin atmadığını kaydederek, ''Önemli olan sezon sonunda nerede olduğumuzdur. Kimin gol attığı önemli değildir. Herkesin, bu yarışta az ya da çok katkısı var'' ifadelerini kullandı.

        ''ATTIĞIM GOLLER ŞU ANA KADAR YETERLİ DEĞİL''

        Sezon başındaki gol hedefi ve şu anki durumuyla ilgili değerlendirme yapması istenen Beşiktaşlı futbolcu, ''Benim şu ana kadar attığım goller yeterli değil. Geçen yıl şampiyon olduğumuzda 11 gol atmıştım. Bu yıl, şu ana kadar 10 gol attım. Kalan 8 haftada daha çok gol atarak takıma katkı sağlamak istiyorum. Şu ana kadar yeterli olduğum düşüncesinde değilim'' diye konuştu.

        ''MİLLİ TAKIM İÇİN ŞANSIM ÇOK AZ''

        Brezilya milli takımı için düşünceleri sorulan Bobo, şu anda milli takımda yer alan futbolcuların hemen hepsinin dünyanın en iyi takımları şeklinde tabir edilen ekiplerde forma giydiğini kaydederek, ''Şansımın çok az olduğunu düşünüyorum. Dunga'nın da artık kafasında takımını kurduğunu sanıyorum'' dedi.

        Bir soru üzerine, rakip takımların forvetlerini değerlendiren Beşiktaşlı futbolcu, Galatasaraylı Jo ile Brezilya'da Corinthians'ın PAF takımında birlikte forma giydiğini belirtirken, ''Jo kaliteli bir oyuncu. Güiza da aynı şekilde kendisini ispatlamış bir futbolcu. İspanya'da gol kralı olmuş. Fenerbahçe'de de goller atıyor'' dedi.

        ''TEK SIKINTIMIZ SONUÇ''

        Takımın geçen sezona göre inişli çıkışlı bir grafik çizdiği ifade edilerek yöneltilen soruya siyah-beyazlı oyuncu, ''Bazen saha içinde her şeyi yapar ama galibiyet alamazsınız. Bu da takımda herhangi bir sıkıntı veya sorun olduğunu göstermez. Bizim hiçbir sorunumuz yok. Bazen istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Tek sıkıntımız bu'' şeklinde ifadeler kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa