Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konya'da Yaman dönemi sona erdi! - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın sözcüsü Cengiz Yönet, teknik direktör Fuat Yaman'ın, dün akşam beraberlikle sonuçlanan Çaykur Rizespor maçından sonra istifa ettiğini açıkladı.

        Bu saatten sonra takımı toparlayacak en uygun hocayı getirmek için çalıştıklarını ifade eden Yönet, teknik direktör konusunda netleşen bir isim olmadığını, arayışlarının sürdüğünü bildirdi.

        Kalan maçların kendileri için büyük önem taşıdığını, her maça 3 puan için çıkacaklarını anlatan Yönet, ''Konyaspor gibi güçlü bir takım 10 maçta 1 galibiyet alabiliyorsa aynı başarısızlığı diğer takımların da gösteremeyeceğini kimse söyleyemez. Diğer takımlar da puanlar kaybedecektir. Ancak artık diğer takımlara değil kendimize bakıyoruz. Bundan sonraki maçları alarak, Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

        Konyaspor'da 23. haftada göreve getirilen teknik direktör Yaman, takımının başında çıktığı 5 maçta galibiyet alamadı.

        Konyaspor, Yaman ile çıktığı ilk maç olan Orduspor ile 1-1 berabere kalırken, ardından karşılaştığı Kardemir Karabükspor, Karşıyaka ve Mersin İdmanyurdu maçlarından da mağlup ayrıldı. Taraftarların bu maçların ardından istifaya davet ettiği Yaman, dün akşam Konya'da oynanan Çaykur Rizespor maçında da 90 5'te yenilen golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa