Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Samandıra'ya çıkarma! - Fenerbahçe Haberleri

        Gaziantepspor galibiyeti ve rakiplerinin puan yitirmesinin ardından şampiyonluk mücadelesinde umutları yeşeren sarı-lacivertli ekipte yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmıyor.

        Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 24 Mart Çarşamba günü İstanbul'da Manisaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürüyor.

        Daum, antrenmanda pas çalışması sırasında as takımı, savunmada Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, orta alanda Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer ve ileri uçta Alex ile onun önünde, Güiza'nın yokluğunda Deivid'den oluşturdu.

        Bu arada, teknik heyet ve futbolcuların, tesislerde öğleden sonra yarı finaldeki rakipleri Manisaspor'u, maç kasetlerini izleyerek analiz ettikleri bildirildi.

        ''TEKRAR YOLUMUZDAYIZ''

        Teknik direktör Daum'un futbolcularıyla saha içinde yaptığı toplantının ardından, antrenör Roland Koch, her zaman olduğu gibi motivasyona yönelik sözler sarf etti.

        Koch'un konuşmasının ardından futbolcular, Hep birlikte ''Tekrar yolumuzdayız'' diye bağırdı.

        BAŞKAN YILDIRIM VE YÖNETİCİLER TESİSLERDE

        Gaziantepspor galibiyeti ve rakiplerinin puan yitirmesinin ardından şampiyonluk mücadelesinde umutları yeşeren sarı-lacivertli ekipte yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmıyor.

        Can Bartu Tesisleri'nde tam gün mesai yapan sarı-lacivertli futbolcular, sabah kahvaltısını, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Murat Özaydınlı, Cihan Kamer ve Nihat Özbağı ile birlikte yaptı.

        Başkan Yıldırım ve beraberindeki yöneticiler, kahvaltının ardından ayrıldıkları tesislere, akşam antrenmanı öncesi tekrar geldiler. Akşam antrenmanında yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Semih Özsoy ve Ali Yıldırım da yer aldı. Yöneticilerden Şekip Mosturoğlu'nun, öğle yemeğinde de takımla birlikte olduğu bildirildi.

        Teknik Direktör Daum'un saha içinde yaptığı toplantı sırasında çalışanlarla sohbet ettiği görülen başkan Yıldırım, antrenman başlarken bir ara kaleci Volkan Demirel ile de konuştu.

        Sahaya giriş tünelinin olduğu bölümde idari menajer Hasan Çetinkaya ve takım tercümanlarıyla sohbet eden Yıldırım, Güiza ile de bir süre konuştu.

        Yıldırım ve yöneticiler, bir süre antrenmanı saha kenarından izleyip, tesislere girdi.

        SEMİH TEDBİREN, GÜİZA DİNLENDİRME AMAÇLI İDMANA ÇIKMADI

        Sarı-lacivertlilerin bu akşamki antrenmanında, tedavileri süren Uğur ve Ali'nin yanı sıra omzunda sorunu bulunan Gökhan Ünal, hafif sakatlığı bulunan Semih ve yorgun olan Güiza yer almadı.

        Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Semih'in dünkü çalışmanın sonuna doğru sağ kasık bölgesinde ağrı oluştuğunu belirterek, ''Büyük bir sorunu yok. Korumak amacıyla idmana çıkmadı'' dedi.

        Güiza'nın herhangi bir sakatlık sorununun bulunmadığını bildiren Karanlık, bu futbolcunun, Gaziantepspor maçındaki yüksek temponun ardından yorgunluğu bulunduğunu, dinlendirme amaçlı salonda özel bir program dahilinde çalıştığını söyledi. Güiza, bugünkü antrenmanda Yıldırım ile yaptığı konuşmanın ardından, sahada bir tur koşup tesislere girdi.

        Gökhan Ünal'ın omzundaki sıkıntının ciddi olmadığı, bu futbolcunun Manisaspor maçına yetişebileceğini bildiren Karanlık, bir süre önce menisküs ameliyatı olan Ali Bilgin'in son antrenmanlarda adalesinde ağrılar oluştuğunu, bu nedenle tedavisine devam ettiklerini açıkladı.

        Uğur'un rehabilitasyon çalışmalarını sürdürdüğünü de dile getiren Ertuğrul Karanlık, bu futbolcunun da gelecek sezon takıma katılacağını sözlerine ekledi.

        Bu arada, sakatlığı bulunan Cristian, bu akşamki antrenmanda bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde, takımdan ayrı çalıştı.

        DERBİDEN 2 GÜN ÖNCE ANTRENMANLAR BASINA KAPANACAK

        Fenerbahçe Futbol Takımı'nın antrenmanları, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Galatasaray ile yapılacak derbi maçtan 2 gün önce basına kapatılacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa