Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Taraftar çağrılara uydu! - Futbol Haberleri

        Turkcell Süper Lig'de zirvede yer alan Bursaspor'un, Denizlispor ile oynadığı maça, Bursasporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

        Bursasporlu taraftarlar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yönetim kurulunun hafta içinde yaptığı çağrıya uyarak, maça yeşil-beyazlı formayla geldi. Taraftarlar, maç için stadı, kapıların açıldığı saat 17.30'dan itibaren doldurmaya başladı.

        Atkı ve bayraklarla tribünleri adeta karnaval yerine çeviren taraftarlar, her zaman olduğu gibi futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ''yumruk şov'' yaptırdı.

        Atatürk Stadı'nın açık kale arkasındaki bölüme iki elektrik direği arasında büyük boyutta yeşil-beyazlı bayrak asılırken, taraftarlar tribünlerde, ''kıskananlar çatlasın'', ''5. büyük olmaya değil, 4 büyük yalanına son vermeye geliyoruz'' yazılı pankartlar açtı. Bir taraftarın kız arkadaşı için hazırladığı ''Didem seni seviyorum, doğum günün kutlu olsun'' yazılı pankart da ilgi çekti.

        Bursaspor taraftarları, yeşil-beyazlı futbolcuların ardından Denizlisporlu futbolcuları da tribünlere çağırarak alkışladı.

        Karşılaşma öncesi Bursa Ustalar Kılıç Kalkan Derneği kapalı tribün önünde gösteri yaparken, Mudanya Belediyesi Bandosu da maraton tribününde çaldığı marşlarla taraftarları coşturdu.

        Maç için Denizli'den gelen yaklaşık 30 Denizlispor taraftarı, tribünde, ''Bursaspor'a başarılar dileriz'' yazılı pankart açtı. Denizlispor taraftarlarının bu jesti, Bursasporlu taraftarlarca alkışlandı.

        Karşılaşma öncesi stat hoparlörlerinden Bursaspor'un bu sezon attığı goller anlatıldı.

        Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maç için, 200 basın mensubunun akredite yaptırdığı bildirildi.

        Bursasporlu futbolcular sahaya, ''Çanakkale Şehitlerini saygıyla anıyoruz'' yazılı pankartla çıktı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa