Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Bizim için bir lig maçıydı" - Trabzonspor Haberleri

        Şenol Güneş, Galatasaray karşısında kazanmaya yakın taraf olduklarını ve kazandıklarını söyledi.

        Güneş, 1-0'lık galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, maça futbol açısından olumsuz başladıklarını belirterek, ''Galatasaray, ilk 10 dakika iyiydi, iyi hamleler yaptı. Daha sonra oyunun kontrolü onlara da bize de geçti. İki takımın da pozisyonu vardı'' dedi.

        Seyirci zevki bakımından güzel bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Güneş, ''Oyunun son bölümünde daha fazla pozisyon yakaladık, ama değerlendiremedik. Her şeye rağmen kazanmaya yakın taraftık ve kazandık. Oyuncuların iyi niyeti, emekleri kazanmayı getirdi. Taraftar da iyiydi. Tribünler de sahaya iyi yansıdı'' diye konuştu.

        Trabzonspor'un Galatasaray'ı geçmişte de yendiğini ve artık bu maçı unutmak durumunda olduklarını vurgulayan Güneş, şöyle devam etti:

        ''Bizim için bir lig maçıydı ve 3 puanlık maçtı. Kayserispor, Galatasaray hiçbiri fark etmez. Kazanmak bizi yukarı çıkaracaktı. 46 puana ulaşmak istiyorduk ve ulaştık. Alttan gelen takımlar da vardı. Antalyaspor ile oynayacağımız önemli bir kupa maçı vardı. Bu maçın kazanılması moral açısından olumlu katkı yapar.''

        Kaleci Onur ise uzun zamandır büyük takımlara karşı kazanamama hasretine son verdikleri için mutlu olduklarını ve artık önlerinde Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacakları maçı düşündüklerini kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa