Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Ertuğral utandı! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Muhsin Ertuğral, Gençlerbirliği karşısında aldıkları mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ''Söylenecek fazla bir şey yok. Ben şahsen utanç duydum. Hakikaten utanıyorum. Haftalardır kendi kendimizi yeniyoruz. Yani rakiplerin çok iyi olmasından değil'' diye konuştu.

        Haftalardır genelde 20. dakikalarda gol yediklerini anlatan Ertuğral, bunu bir türlü çözemediklerini söyledi. Maçta taraftarların kendisini istifaya davet etmesiyle ilgili soru üzerine ise Ertuğral, ''Seyircilerimiz haklı. Çünkü onlar kendi seslerini dile getiriyorlar. Takım kötü gidiyor, takımın başında ben varım, sorumlusu benim. O yüzden onların dile getirdiği şey budur'' açıklamasını yaptı.

        Ertuğral, istifa edip etmeyeceğinin sorulması üzerine bunun yönetimle oturup konuşulması gereken şeyler olduğunu, bunu kamuoyunda tartışmayacağını söyledi.

        Sivassporlu Agbetu ise değişik bir gün olduğunu belirterek, ''Aslında iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum, iyi başladık. Ama tekrar 1-0 yenik duruma düştükten sonra sahaya istediklerimizi yansıtamadık'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa