Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Duvara karşı oynadık" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Turkcell Süper Lig'de 1-0 kazandıkları Gaziantepspor maçında, özellikle ilk yarıda adeta duvara karşı oynadıklarını ifade etti.

        Daum, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, zor bir durumda takımının gösterdiği tepkiyle zor bir maçı kazandıklarını kaydederek, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

        ''Gaziantepspor iyi organize olan bir takım. Özellikle ilk yarıda bunu gördük. Sanki ilk yarıda duvara karşı oynuyoruz gibi geldi bana. Golü uzaktan attığımız şutla bulduk. Güiza'nın golü mükemmel bir goldü. İkinci yarıda daha fazla kontratağa çıkmaya çalıştık. Defansta iyi organize olup, çıkmak istedik. Birkaç pozisyon da yakaladık. En önemlisi bizim Gaziantepspor'a pozisyon vermememiz oldu. Takımımızı en iyi şekilde dinlendirip, iki büyük maç için hazırlamak istiyoruz. Takımın bugün gösterdiği çaba mükemmeldi.

        Gösterdiğimiz çabanın yanında bazı pozisyonlarda daha sakin ve sabırlı olmalıyız. Gereksiz top kayıplarımız oldu. Daha fazla topun peşinden koşmak zorunda kaldık.''

        Gaziantepspor Teknik Direktörü Coucerio'nun, takımının hakem tarafından engellendiğini ifade ettiği yönündeki soruya Daum, ''Hangi pozisyonu kastetmiş? Belki Andre Santos'un pozisyonu var penaltılık. Onu mu kastetmiş? O engellemedi galiba...'' şeklinde yanıt verdi.

        Bir soru üzerine de Daum, takımın kanat oyunundan çok memnun olmadığını ifade ederek, ''Pek fazla kanat oyuncumuz da kalmadı gibi. Bence çok az orta yapıyoruz. Yaptığımız ortalar da daha isabetli olabilir aslında. Ama şikayetçi değilim, bunu çalışıp düzeltmeye çalışacağız. Ortalar gol şutları gibi onlarda da isabet gerekiyor tabii ki'' diye konuştu.

        Emre Belözoğlu'nu sakatlığı nedeniyle oyundan aldığını, Mehmet Topuz'un ayak bileğinin burkulduğunu ifade eden Daum, ''Futbolcularımı sakat olsalar da en iyi şekilde mücadele ettikleri için kutluyorum'' dedi.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa