Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Daum Guiza'ya döndü! - Fenerbahçe Haberleri

        Daum, geçen hafta deplasmanda 0-0 berabere kalınan Gençlerbirliği mücadelesinde yedekler arasında şans verdiği Güiza'yı, Gaziantepspor karşısında takıma dahil etti.

        Alman çalıştırıcı hafta içinde antrenmanlarda denediği beklenen 11'ini Gaziantepspor önünde sahaya sürerken, sakatlığı bulunan Cristian ile Gökhan Ünal kadroda yer almadı.

        Cristian'ın yerine orta alanda Emre'nin yanında Deniz şans bulurken, Vederson'u yedekler arasında değerlendiren Daum, orta alanın solunda Özer'e görev verdi.

        TRİBÜNLERDEN DESTEK

        Taraftarlar, yaşadıkları puan kayıplarıyla Turkcell Süper Lig'de rakiplerinin gerisine düşen Fenerbahçeli futbolculara yaptıkları tezahüratlarla maç öncesi moral vermeye çalıştı.

        Futbolcuları önce takım halinde tribünlere çağıran sarı-lacivertli seyirci, daha sonra oyuncuları tek tek çağırarak desteklerini sürdürdü.

        ALEX, FENERBAHÇE FORMASIYLA 250. RESMİ MAÇINA ÇIKTI

        Fenerbahçe'de 6. sezonunu geçiren Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Gaziantepspor maçında sarı-lacivertli formayla 250. resmi maçına çıktı.

        Fenerbahçe formasıyla ligde 166, Türkiye Kupası'nda 28, Süper Kupa'da 2 ve Avrupa kupalarında da 53 maç olmak üzere toplam 249 maça çıkan kaptan Alex, Gaziantepspor mücadelesiyle birlikte 250. kez sarı-lacivertli formayla sahada yer aldı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gördüğü kırmızı kartla 2 maç ceza alarak takımdan uzak kalan Brezilyalı futbolcu, Gaziantepspor karşısında formasına kavuştu.

        Bu arada, sarı-lacivertli futbolculardan Mehmet Topuz da süper lig, Türkiye Kupası, resmi kupalar, Avrupa kupaları ve milli maçlar dahil olmak üzere Kayserispor ve Fenerbahçe forması altında bu akşamla birlikte 250. resmi maçına çıktı.

        BİR TARAFTARA ARAÇ HEDİYE EDİLECEK

        Fenerbahçe Kulübü'nün Ford ile birlikte düzenlediği kampanyanın ikinci ayağında, Gaziantepspor maçına gelen kombine kartlı ve biletli taraftarların arasından yapılacak çekilişle bir taraftara 2010 model bir araç hediye edilecek.

        Kadıköy'de bir önceki maçta olduğu gibi futbolcular tribünlere 20 adet imzalı top attı. İmzalı topları yakalayabilen taraftarlar bu toplarla Fenerium mağazasına gittiklerinde, bir de forma kazanacak.

        Bu arada, misafir seyirci tribünü boş kalırken, bu bölümde az sayıda Gaziantepspor taraftarının olduğu görüldü.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa