Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor "Bu sefer yeneceğiz" - Trabzonspor Haberleri

        GAZETE HABERTURK

        Trabzon Başkanı Şener, son dönemlerde derbilerdeki başarısız sonuçlar nedeniyle içlerinin buruk olduğunu belirtip “G.Saray’ı yenip şeytanın bacağını kıracağız” dedi

        Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray maçı öncesi iddialı konuştu. Şener, uzun süredir derbi maçı kazanamadıkları için içlerinin buruk olduğunu belirterek, “Galatasaray’ı bu kez yenerek kupadaki Antalyaspor maçı öncesi moral kazanmak istiyoruz. Rakibimizin ligdeki durumu biz hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Performansımızın üstüne çıkarak 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız. Bu kez şeytanın bacağını kıracağız. Ligde bizim de hedeflerimiz var. Kazanırsak, G.Saray ile aramızdaki puan farkı 7’ye düşer ki bu da bizi ilerleyen haftalarda zirve yarışında farklı bir konuma getirebilir. Futbolcu arkadaşlarımızın bu bilinçle görevlerini en iyi şekilde yapmalarını istiyorum” diye konuştu. En istemediği sonucun beraberlik olduğunu ifade eden Şener, “Bursa, İstanbul BŞB, Antalya ve son Antep maçlarında berabere kaldık. Toplamda 8 puan kaybımız var. Gönlümden geçen tek sonuç galibiyet” yorumunu şaptı.

        ‘KOLBASTI OYNAYARAK ÇIKACAĞIZ’

        Şenol Güneş’in takımın başına gelmesinden sonra çok koşan ve göze hoş gelen futbol oynayan bir takım haline geldiklerini belirten başkan Şener, “Çok gol pozisyonu bulan, savaşan ve kazanma arzusu dolu bir ekibiz. Bu durum hepimizin hoşuna gidiyor. Galatasaray maçını da savaşarak kazanmak istiyoruz. Tüm bunları yapabilecek kapasitemizin var olduğunu biliyorum. Bu doğrultuda da 12. adam olan taraftarımız da görevini en şekilde yerine getirirse Avni Aker’den kolbastı oynayarak çıkabiliriz” diyerek sözlerini bitirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa