Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor "Golcü oyuncu alacağız" - Çaykur Rizespor Haberleri

        Kızılcahamam kampının istedikleri gibi ilerlediğini ifade eden Çevik, ''Kızılcahamam kampında özellikle fizik ve kondisyon olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız hazırlık maçları ile genç futbolcularımızın performanslarını değerlendiriyoruz. Hazırlık maçları ile takımın iskeletini oluşturmak istiyoruz. Gençlerin göstereceği performans kadromuzu şekillendirmemize ve takviye yapıp yapmama konusunda karar vermemizi sağlayacak'' dedi.

        Hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını ifade eden Çevik, ''Sonuçtan çok, ortaya konulan oyuna ve istediklerimizin sahaya yansıyıp yansımadığına bakıyoruz. Çünkü sezon başlayana kadar futbolcularımıza oyun yapımızı ezberletmek, sahaya yansıtmalarını sağlamak istiyoruz. Bu anlamda İzmit Kartepe'de yapacağımız maçlar taktik açıdan çok daha önemli olacak. Kartepe kampında sakat oyuncuların kadroya dönmesi ile daha verimli bir dönem geçireceğiz. Sezona ise istediğimiz gibi hazır halde gireceğiz'' diye konuştu.

        Yönetim kurulunun ciddi isimleri kadroya kattığını dile getiren Çevik, şunları kaydetti:

        ''Yapılan transferlerde gençlere ağırlık verdiğimiz kadar, tecrübeli oyuncuları da harmanlayarak kadromuza kattık. Mücadeleci, savaşan ve hedefi olan oyuncuları seçtik. Hedefimizin ve taraftarın beklentilerinin bilincindeyiz. Bunun için gol yollarında etkili bir forvet oyuncusu daha takıma kazandırmak için çalışmalarımız var. Kısa süre içerisinde takıma katılması için gerekli çabayı sarf ediyoruz.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa