Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor "Daha iyisi için çalışıyoruz" - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Sarı-kırmızılı ekibin yöneticileri, 13 Temmuz'dan beri Hollanda'nın Arnhem kentinde kamp çalışmalarını sürdüren takımı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Recep Mamur, 2. Başkan Türker Horoz, Asbaşkan Şaban Miraboğlu, yöneticiler Ali Çetin, Ali Çınar, Oğuz Ortaköylüoğlu, Rıfat Pehlivan, İskender Belük, Dilaver Bek, Tufan Koç ve Yüçel Şahin, takımın kamp yaptığı otelde futbolcular ve teknik heyetle biraraya geldi.

        Takımın antrenmanlarını izleyen Başkan Mamur ve yöneticiler teknik heyetten futbolcuların durumu ve yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi aldı.

        Bu arada, Hollanda kampı sırasında sakatlanan yedek kaleci Gökhan'ın yerine Türkiye'den 3. kaleci Yusuf Soysal çağrıldı. Takımdan gönderilmesi düşünülen Olembe ise kamptaki çalışmalar sırasında performansı ile dikkati çekiyor. Teknik heyetin Olembe'nin takımda kalması için yönetime görüş bildirdiği öğrenildi.

        Kulüp 2. Başkanı Türker Horoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcular ve teknik heyete moral vermek ve motivasyon sağlamak için kalabalık bir yönetici grubu ile Hollanda'ya geldiklerini bildirdi.

        Takımın çalışmalarını yerinde izlediklerini, futbolcuların performansından oldukça memnun olduklarını ifade eden Horoz, şunları söyledi:

        ''Kayseri'den de takımın çalışmalarını yakından takip ediyorduk. Ancak, takıma moral verebilmek için yönetici arkadaşlarla birlikte buraya geldik. Bu yıl iyi bir takım oluşturduk. Özellikle genç transferlerimiz göz dolduruyor. Kamp dönemi gayet iyi geçiyor. Ligin başlamasına da az bin zaman kaldı. Birkaç oyuncumuz sakatlandı. Ancak, onun dışında şu ana kadar herşey çok iyi gidiyor. Tek eksiğimiz iyi bir santrafor kaldı. Bir santrafor ile takımımızı güçlendirip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçen yıllardan daha iyi bir takım ortaya koyabilmek için çalışıyoruz.'

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa