Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Es-Es'de Yıldıray sesleri! - Futbol Haberleri

        Stein Am Rhein kentinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımın çalışmalarını yerinde görmek için İsviçre'ye gelen Ünal, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un hazırlık kampının ilk etabının Almanya'da yapıldığını anımsattı.

        Kamp döneminin verimli geçtiğini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

        ''Teknik heyetin ve futbolcuların moral ve performanslarının her geçen gün arttığını görüyoruz. Bugüne kadar üç hazırlık maçı yaptık, ancak en önemlisi yarın Fransa'da yapacağımız maç. Bu maçta eksiklerimizi göreceğiz. Aksayan noktalara ne yapabiliriz, bunu değerlendireceğiz. Takımımıza güveniyorum, arkadaşlarımız iyi hazırlandılar. İyi hazırlanmak, lige iyi başlamak anlamına gelir. Fikstür de bizim için avantaj sayılabilecek bir durumda. Onun için iyi başlayıp ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz.

        Eskişehirspor geçtiğimiz sezon gibi sadece ligde kalma hedefini benimsemiş bir takım değil artık. Ligde üst sıraları hedefleyen, Türkiye Kupasını sonuna kadar kovalamayı arzu eden bir takım kurduk.''

        Ünal, taraftarın ve Eskişehirspor camiasının takıma ciddi destekleri olduğunu anlatarak, ''Hazırlık maçlarının çok önemi yok. Sonuç önemli değil, ancak biz de ilginç bir yapıya sahibiz. Tavlada bile yenilgiyi kabullenemeyen bir yapımız var. Onun için bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Oynadığımız tüm hazırlık maçlarında, galip gelen taraf biz olduk'' diye konuştu.

        -YILDIRAY BAŞTÜRK İLE GÖRÜŞME-

        Bu yıl başta İstanbul takımları olmak üzere her takımın kadrosunu takviye oyuncular alarak güçlendiğine dikkati çeken Ünal, şunları söyledi:

        ''Bunun bilincindeyiz, ancak bizim geçen yıllar ligi taşımış, Süper Lig'in havasını teneffüs etmiş, (ligde ben de varım) diyen çok genç ve yetenekli oyuncularımız var. İskelet kadroyu bozmadan, üzerine ciddi anlamda takviyeler yaparak yeni sezona hazırlanıyoruz. Yetenekli oyuncular aldık. Yeni oyuncular çok kısa sürede takıma uyum sağladı. Süper Lig'de bu sezon çok iyi işler yapacağız, ancak bu sezonun geçen yıla göre daha zor olacağını düşünüyorum. Yıldıray Baştürk ile Cuma günü görüşecektik, ancak bu görüşme Cumartesine ertelendi. Görüşmenin ardından sonucu kamuoyuyla paylaşacağız.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa