Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old "Medyayla özel konuları paylaşamam'' - Futbol Haberleri

        Hollanda kampını ve Yunanistan 1. Lig takımı Ergotelis ile oynanan hazırlık karşılaşmasını AA muhabirine değerlendiren Coucerio, kampın yararlı olduğunu, ancak düzeltmek istedikleri çok şey bulunduğunu söyledi.

        Ergotelis maçına çıkan kadronun ideal 11 olarak değerlendirilmemesini isteyen Coucerio, oyuncuları gözlemleme fırsatı bulduğunu anlattı. Coucerio, ''Hazırlık maçlarındaki amacımız da bu. Oyuncuları deneme fırsatı buluyoruz'' dedi.

        -STOPER SIKINTISI-

        Jose Coucerio, stoper sıkıntısı yaşadıklarını belirten Coucerio, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Oyuncularımı, genç, yaşlı ayırt etmeden kazanmam gerekiyor. Stoper mevkisinde biraz sıkıntım vardı. Mehmet Karaçekili'yi 90 dakika oynatmak zorunda kaldım. Gençlerden Cenk de oynayabilirdi, ama Mehmet Karaçekili'nin 90 dakikada neler yapabileceğini görmek istedim. Yapacak çok şeyimiz var. Futbolcuları denememiz sürecek."

        -COUCERİO KAMPTAN MEMNUN-

        Kamp ortamının mükemmel geçtiğini, ancak hala eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Coucerio, şöyle konuştu:

        "Şu ana kadar iyi gittiğimizi söyleyebilirim, ama düzeltmemiz gereken çok şey var. İki maç daha yapacağız. Bu maçların ardından daha iyi değerlendirme yapabiliriz. Maçlarımızı sizler de izlediniz, iyi oynadığımız zamanlar oldu, kötü oynadığımız zamanlar oldu. Kötü oyunumuzu da iyiye çevirmemiz gerekiyor.''

        ''Transfer istiyor musunuz?'' sorusuna karşılık olarak Coucerio, "Medyayla özel konuları paylaşamam'' dedi.

        Gaziantepspor, yeni sezon hazırlıklarını sabah antrenmanıyla sürdürdü. Teknik direktör Coucerio, antrenman öncesinde futbolcularla 20 dakika süren bir toplantı yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa