Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sambacılar imzaladı! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM

        Fenerbahçe'nin yeni transferleri Brezilyalı futbolcular Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni, kendilerini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan imzaları attı.

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'ın hazır bulunduğu imza töreninde konuşanAndre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni Kanarya'ya katıldıkları için duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Santos 27 ve Oliveira ise 16 numaralı forma ile yeni sezonda mücadele edecek.

        Bu arada imza töreninde Deivid de yer alırken, yıldız futbolcu 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atarak 99 numaralı formasını giydi. Aykut Kocaman imza töreninde Deivid ile yaptığı açıklamada, "Deivid'e bir borcumuz vardı. O'nun da burada bizimle olmasını istedik" dedi.

        Futbolcular imza töreninin ardından maraton tribünü altında bulunan Fenerium mağazasında taraftar formalarını imzaladı.

        -DEIVID'DEN YENİ HEDEFLER-

        Deivid, "Fenerbahçe ile 3 yıl daha beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu süreçte Fenerbahçe'ye yaşadığı ve yaşamadığı bütün sevinçleri yaşatmak istiyorum." dedi.

        -CRISTIAN VE DOS SANTOS'TAN MUTLUSU YOK-

        Oliveira, "Fenerbahçe'ye geldiğimden dolayı çok mutluyum. Buradaki amacım arkadaşlarımla birlikte F.Bahçe'ye bütün başarıları yaşatmak. Bunun için elimden geleni yapacağım" dedi.

        Dos Santos ise "Fenerbahçe ailesinin bir paçası olmaktan dolayı çok gururluyum. Fenerbahçe'deki insanlar ve oyuncu grubundan dolayı çok mutuluyum. Taraftarımızın burada bulunduğum kısa süre içinde ne kadar büyük olduğunu gördüm. Onların mutluluğu için elimden geleni yapacağım" dedi.

        -"TRANSFERLERİ KİM İSTEDİ?"-

        Aykut Kocaman, "Bu transferleri Daum mu istedi?" şeklindeki soruya tepki göstererek, "Bu neyi değiştirecek önce onu anlayalım. Birilerine fatura edilmemeli. Bu Fenerbahçe'nin aldığı ortak karardır. Bu oyuncular Fenerbahçe'ye katkı sağlayacaktır" dedi.

        -8 BREZİLYALI AVANTAJ MI?-

        Kocaman sözlerine, "Hiçbir şey yüzde yüz avantaj ve dezavantaj değildir. Takımda 8 Brezilyalı olması için eleştiriler olması gayet doğaldır. Ben buradaki avantajlı tarafı değerlendirmek istiyorum. İki grup oluştu. Bu yerliler ve Brezilyalılar oldu. Aynı kültürden insanların kaynaşması iki grup şeklinde daha kolay olacaktır" şeklinde devam etti.

        -LUCIANO'NUN KATKISI-

        Oliveira "Buraya gelmeden önce Fabio Luciano ile konuştum. Taraftar hakkında, Türk halkı hakkında bilgiler aldım ve hepsi de olumluydu. Bu güzel teklifşe de gözümüz kapalı geldik" diyerek Luciano'nun bu transferdeki katkısını açıkladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa