Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Avrupa'daki 9. maçı! - Galatasaray Haberleri

        Kazakistan ekibi FC Tobol'u eleyen sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı bir antrenman gerçekleştirdi.

        Çalışmada, FC Tobol karşılaşmasında ilk 11'de görev alan oyuncuların sahada rejenerasyon çalışmaları yaptıkları, diğer oyuncuların ise antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalara katıldıkları belirtildi.

        Sakatlığı bulunan oyunculardan Aydın Yılmaz, Mehmet Topal ve Volkan Yaman'ın tedavilerinin ardından sahada çalıştırıldıkları, Serdar Eyilik'in ise sağlık ekibi tarafından evinde dinlendirildiği ifade edildi.

        Galatasaraylı futbolcular, Cumartesi gününü izinli olarak geçirdikten sonra, Maccabi Netanya maçının hazırlıklarına 26 Temmuz Pazar günü tekrar başlayacak.

        -MACCABİ NETANYA-

        UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Galatasaray'ın rakibi olan İsrail ekibi Maccabi Netanya, Avrupa kupaları tecrübesi çok az olan bir ekip.

        İkinci ön eleme turunda Malta'nın Sliema ekibini 0-0 ve 3-0'lık sonuçlarla geçerek Galatasaray'a rakip olan Maccabi Netanya, Avrupa kupalarında bugüne kadar 6 kez UEFA, 2 kez de Intertoto Kupası'nda olmak üzere 8 maç yaptı.

        Teknik direktörlüğünü geçen yıl ünlü Alman çalıştırıcı Lothar Mattheus'un yaptığı İsrail ekibinde bu sezon Nati Azari görev alıyor.

        Lig maçlarını 7 bin 500 seyirci kapasiteli Sar-Tov Stadı'nda yapan Maccabi Netanya, UEFA Avrupa Ligi'nde ise bu sezon Tel Aviv'de bulunan 15 bin 700 kişi kapasiteli Bloomfield Stadı'nda oynamayı tercih etti.

        Maccabi Netanya'nın İsrail Ligi'nde 5 şampiyonluğu bulunuyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa