Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kafkas'ın keyfi yerinde! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kafkas, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri Hollanda'nın Arnhem kentinde gazetecilere yaptığı açıklamada, birkaç sakatlık dışında kamp çalışmalarının gayet verimli geçtiğini belirtti.

        Kaleci Gökhan ile Eren ve Furkan'ın sakatlandığını hatırlatan Kafkas, Gökhan ve Eren'in sakatlıklarının uzun sürebileceğini, ancak Furkan'ın ligin ikinci haftasına yetişebileceğini bildirdi.

        Hazırlık maçlarıyla değerlendirdikleri kampın 28 Temmuzda sona ereceğini, iki gün izinin ardından çalışmalarını yeniden Kayseri'de sürdüreceklerini ifade eden Kafkas, şunları söyledi:

        ''Kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Sakatlıklarımız dışında takımda herhangi bir olumsuzluk yok. Santrfor arayışlarımız sürüyor. Onu da takıma kazandırdıktan sonra yolumuza devam edeceğiz. Yeni transferlerimiz çok kısa sürede takıma adapte oldular. Lig başladığında taraftarımız görecek; hepsi iyi ve kaliteli oyuncular.

        Özellikle gençlerin performansından çok memnunum. Şu ana kadar Serdar, Merter ve Ömer, performanslarıyla ön plana çıktı. Troisi ve Cangele takıma büyük hizmetler veriyor. Bu oyuncularımız takımı iyi yerlere taşıyacak. Bu yıl daha iyi oynamaya çalışacağız. Oyun anlayışımızı daha da geliştirip, iyi yerlere geleceğiz. Genç oyuncularımızı kullanacağız. Troisi, Cangele, Mehmet Eren, Gökhan, Furkan ve Abdullah gibi oyuncularımızla farklı bir oyun anlayışı sergilemeye çalışacağız. Tabii kolay olmayacak. Ama bunu kısa sürede başaracağımızı düşünüyoruz.''

        Bu sezon da Türkiye Kupası'nda iddialı olmak istediklerini belirten Kafkas, Kayserispor'un geleceği çok parlak bir takım olduğunu, takımın kısa sürede çok iyi yerlere geleceğini sözlerine ekledi.

        Tevfik Işık / A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa