Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor "Hırslı bir takım izleteceğiz!" - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Sarı kırmızılı ekipte, Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz'dan kaptanlık görevini devralan Ali Turan, gazetecilere Hollanda kampını değerlendirdi.

        Yeni sezon hazırlıkları için 13 Temmuzdan beri Hollanda'nın Arnhem kentinde kamp çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Ali Turan, kampın çok verimli geçtiğini ve lige iyi başlamak için çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini bildirdi.

        Yeni katılan arkadaşlarının takıma kısa sürede uyum sağladığını ifade eden Ali Turan, şöyle konuştu:

        ''Kampımız çok verimli geçiyor. Lige en iyi şekilde hazırlanmak için günde 2 antrenman yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi görüyoruz. Yavaş yavaş yeni sezona hazırlanıyoruz. Yeni transferlerimiz de takıma uyum sağladı. O konuda bir sıkıntımız yok. İnşallah lige hazır şekilde kampı bitirmek istiyoruz. Arkadaşlarımız gayet istekli çalışıyor. Bazı arkadaşlarımız sakatlandı. Maalesef bu tür üzücü olaylar da oluyor. Ama moralimizi bozmadan çalışmalarımızı en iyi şekilde tamamlayıp Kayseri'ye dönmek istiyoruz.''

        Ali Turan, bu sezon Türkiye Kupası'nı bir kez daha müzelerine götürmeyi hedeflediklerini, ligde de ilk 3-4 içinde yer almak istediklerini kaydetti.

        Takıma genç arkadaşlarının katılmasıyla ve teknik direktör Tolunay Kafkas'ın isteğiyle bu sezon oyun tarzlarını da değiştireceklerini anlatan Ali Turan, ''Bu sezon genç arkadaşlarımızla birlikte daha çok koşan, hızlı bir takım oluşturacağız. Taraftarımıza iyi mücadele eden hırslı bir takım izleteceğiz'' dedi.

        Kaptanlık görevini yakın arkadaşı Mehmet Topuz'dan devraldığını da anımsatan Ali Turan, görevini Kayserispor'a yakışır şekilde yürütmek istediğini sözlerine ekledi.

        Tevfik Işık / A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa