Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor "Defansta sorun yaşamayız" - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen idmanın ilk bölümünde, futbolcular salonda fizik-kondisyona yönelik çalıştı. Bu çalışmanın ardından dış sahaya çıkan futbolcular, bir süre saha etrafında koştu. Isınma hareketlerinin ardından, idman çabukluk-çevikliğe ve fizik-kondisyona yönelik çeşitli etapların yer aldığı istasyon çalışmasıyla devam etti.

        Antrenman, yarı sahada gerçekleşen çift kale maçla sona erdi.

        İdmana, sakatlıkları nedeniyle tedavi gören golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur dışında tüm futbolcular katıldı.

        -ERSEN MARTİN: ''HEDEFİM ATABİLDİĞİM KADAR GOL ATMAK''-

        Sivasspor'un yeni transferleri Ersen Martin, Uğur Kavuk ve Yasin Çakmak, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İspanya'nın Recreativo Huelva takımından transfer edilen golcü oyuncu Ersen Martin, 2 senelik bir İspanya macerasının ardından tekrar Türkiye'ye geldiğini belirtti.

        Sivasspor gibi hedefleri olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Ersen Martin, ''Çok iyi bir başkanımız, çok iyi takımımız, çok iyi hocamız var. İnşallah bu sene, geçen sene kaldığımız yerden devam ederiz'' dedi.

        Ersen Martin, gol krallığında iddialı olup olmadığının sorulması üzerine, ''Hedefim her zaman atabildiğim kadar gol atmak, inşallah bu sene bunda da başarılı olurum'' dedi.

        -UĞUR KAVUK: ''TURU GEÇMEK İSTİYORUZ''-

        Antalyaspor'dan transfer edilen sağbek oyuncusu Uğur Kavuk ise ''Anderlecht'ten iyi bir neticeyle gelip, sahamızda turu geçmek istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz de var. İnşallah başarırız'' dedi.

        Sivasspor'un Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı genç stoper Yasin Çakmak da Anderlecht maçına iyi hazırlandıklarını kaydederek, ''Çalışmamızın karşılığını Anderlecht maçında sahaya yansıtırız ve taraftarlarımızın desteğiyle de inşallah turu atlarız'' diye konuştu.

        Bilica'nın yerini doldurup dolduramayacağının sorulması üzerine de Yasin, ''Bunu burada konuşmak doğru olmaz. Her futbolcunun kendine göre özellikleri var. Benim özelliklerim farklıdır, Bilica'nın özellikleri farklıdır. İnanıyorum ki, elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Defansta sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa